• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

03.09.2024

11:07

Nedović pecnuo Jokića! Nama big mek i čizburger, a vama "roleksi" za bronzu! (VIDEO)

Reuters/Starsportphoto/Miloš Rafailović/Shutterstock

Košarka

Nedović pecnuo Jokića! Nama big mek i čizburger, a vama "roleksi" za bronzu! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaši su se sa Olimpijskih igara u Francuskoj vratili sa bronzom oko vrata, a slavlje koje je usledilo bilo je nezaboravno kako u Parizu, tako i u Beogradu.

Ipak, nakon što su se euforija i slavlja stišali, u javnost je procurila zanimljiva informacija: Nikola Jokić, trostruki MVP NBA lige, odlučio je da svoje saigrače nagradi na poseban način.

Naime, osim bronzane medalje, svaki od reprezentativaca dobio je i luksuzni "roleks", poklon od Jokića. Ova vest izazvala je mnoštvo reakcija, a među prvima se našalio bivši reprezentativac Nemanja Nedović, prisetivši se kako je to izgledalo u njegovo vreme.

 

 

Nedović, koji je osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine, nije mogao da odoli a da ne prokomentariše Jokićevu velikodušnost.

Gostujući u popularnom podkastu "Kod Luke i Kuzme", Nedović je sa osmehom podelio svoju ljubav prema satovima, ali i sarkastično primetio kako su nagrade za medalje nekada bile znatno skromnije.

- Razumem se u satove, volim ih, ali moram priznati da samo Jokić može tako brzo da nabavi 11 'roleksa'! Kad smo mi osvojili srebro u Riju, nagrada je bila big mek! Big mek i dva čizburgera, a vi sada dobijate "roleks'"i ko zna šta još - rekao je Nedović uz smeh.

 

 

Tri aktuelna reprezentativca Srbije, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić i Uroš Plavšić, koji ove sezone brane boje Crvene zvezde, već su imali priliku da na treningu pokažu svoje nove luksuzne satove. 

Iako je komentar bio šaljiv, jasno je da se vremena menjaju, a uz njih i način na koji se slave veliki uspesi. Ipak, jedno ostaje isto – ponos i radost zbog medalja koje donose nacionalni timovi, bilo da je nagrada "roleks" ili skromni obrok iz popularnog lanca brze hrane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Direktorka Fondacije ”Dajana Paunović” i predstavnci Opštine Stari grad donirali kompletnu đačku opremu mališanima u opštini Istok
Društvo

Direktorka Fondacije ”Dajana Paunović” i predstavnci Opštine Stari grad donirali kompletnu đačku opremu mališanima u opštini Istok

Prvog dana školske godine, Dajana Paunović direktorka istoimene Fondacije je zajedno sa predstavnicima gradske Opštine Stari Grad, obišla mališane u školama opštine Istok, i tom prilikom je svakom đaku za početak nove školske godine, uz želju da imaju bezbrižno, uspešno i srećno školovanje, poklonila kompletnu đačku opremu.

03.09.2024

12:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija