• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

04.09.2024

11:45

Srbin briljira u dresu CSKA! Avramović jedan od najzapaženijih na pripremama! (FOTO)

TANJUG

Košarka

Srbin briljira u dresu CSKA! Avramović jedan od najzapaženijih na pripremama! (FOTO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Aleksa Avramović (29) briljirao je u dresu moskovskog CSKA tokom pripremnog turnira "Glorija kup" u Antaliji, gde je njegov tim ostvario ubedljivu pobedu protiv Bešiktaša rezultatom 107:82.

Naš reprezentativac bio je jedan od glavnih aduta gostujuće ekipe, pošto je na terenu zabeležio 15 poena uz pet asistencija. Njegov učinak bio je naročito zapažen u prvom poluvremenu, kada je upisao 11 poena i pomogao svom timu da stekne odlučujuću prednost, koju protivnici nisu mogli da istope do finiša.

 

 

Efikasniji su bili samo ruski košarkaš Semen Antonov i Francuz Amat Mbaje sa po 17 poena, a ispratio ih je Livio Žan Šarl sa 15 poena i četiri uhvaćene lopte.

Ekipa predvođena srpskim strategom Dušanom Alimpijevićem nije uspela da pronađe rešenje za efikasnu igru moskovskog kluba, ali je pružila solidan otpor.

Najefikasniji u turskom klubu bili su Derek Nidam koji je upisao 23 poena uz šest asistencija, mladi Kerem Konan koji je postigao 14 poena uz dve asistencije i nekadašnji centar Crvene zvezde, Emanuel Teri sa 10 poena.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija