• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

06.09.2024

08:50

Zvezdino moćno pojačanje jedva čeka debi! Posebno ga raduje što neće igrati protiv jednog čoveka!

Starsportphoto

Košarka

Zvezdino moćno pojačanje jedva čeka debi! Posebno ga raduje što neće igrati protiv jednog čoveka!

Podeli vest

Jedno od najzvučnijih pojačanja Crvene zvezde ovog leta, američki šuter Ajzea Kenan, donosi sa sobom veliko iskustvo i uzbuđenje pred početak nove sezone.

Nakon dolaska iz Olimpijakosa, Kenan jedva čeka da stane na parket zajedno sa Milošem Teodosićem, jednim od najboljih plejmejkera u evropskoj košarci, s kojim će konačno deliti teren, umesto da ga brani.

– Teo. Uf, mrzeo sam kad moram da ga čuvam i branim. Sada igram zajedno sa njim i to će biti zabavno. On je baš pametan igrač koji ne dozvoljava da ga “maltretirate”. Biće super biti deo toga kad on kontroliše igru i pronalazi saigrače na terenu. Kao šuter, ko ne bi voleo da igra pored takvog igrača koji se trudi da ti uvek stvori dobar šut i da ti doda loptu - iskren je Kenan.

Foto: Starsportphoto

Miloš Teodosić

Osim Teodosića, Kenan je pohvalio i ostale nove saigrače u Crvenoj zvezdi, ističući kvalitet tima koji je trener uspeo da oformi ovog leta.

– Od ostlalih su tu Jago, Kodi, sjajni plejmejkeri. Nedović takođe, može da ubacuje poene kao i ja. Trener je zaista uradio odličan posao pravljennjem ovog tima.

Jedna od zanimljivosti je i "treš-tok" koji su Kenan i Nemanja Nedović razmenjivali dok je Kenan bio član Uniksa iz Kazanja, a Nedović nosio dres Panatinaikosa.

Haha, to je sve deo igre. Što se mene tiče, to me motiviše. Nedović je stvarno dobar igrač i mislim da je on prvi započeo, ali ja se trudim da završim te stvari – našalio se Kenan, ne krijući da ga takva takmičarska atmosfera inspiriše.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Nedović

Ipak, sada su saigrači, i Kenan planira da iskoristi priliku da nauči od srpskog reprezentativca.

– On je stvarno dobar igrač i trudiću se i da naučim nešto od njega jer je dugo ovde i mislim da će mi biti u pomoći da to učenje bude brže.

Sa ovakvom atmosferom u ekipi, jasno je da Crvena zvezda ove sezone cilja na visoke domete, a Kenan će svakako biti ključni igrač u tim ambicijama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)
Live TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". Ove izjave, ali i nabavku francuskih "rafala" komentarisao je penzionisani vojni pilot Boriša Mandić tokom svog gostovanja u "Info jutru".

06.09.2024

09:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Katastrofa na frontu! Ukrajina zasula Ruse monstruoznim oružjem! Posebno ciljali Čečene iz "Ahmata", Moskva neće sedeti skrštenih ruku!
HAOS

Katastrofa na frontu! Ukrajina zasula Ruse monstruoznim oružjem! Posebno ciljali Čečene iz "Ahmata", Moskva neće sedeti skrštenih ruku!

Ukrajinska vojska stalno koristi borbene otrovne supstance, zabranjene fosforne i kasetne bombe na bahmutskom delu fronta, uključujući područje Časovog Jara, za koje se vode borbe na Donbasu, izjavio je za RIA Novosti komandir odeljenja za evakuaciju ranjenih, vojni lekar bolnice specijalnih snaga "Ahmat" sa pozivnim imenom "Glamur".

06.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija