• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

06.09.2024

12:52

Šta sad ovo znači u slučaju "Petrušev"? Olimpijakos objavio sliku koja je sve zbunila! (FOTO)

Starsportphoto

Košarka

Šta sad ovo znači u slučaju "Petrušev"? Olimpijakos objavio sliku koja je sve zbunila! (FOTO)

Podeli vest

Već neko vreme traje saga oko povratka Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu, ali se još ne nazire kraj čitavoj priči koja traje gotovo mesec dana.

Srbin je još uvek igrač Olimpijakosa, a još tokom Olimpijskih igara videli smo izjave Nebojša Čovića, prvog čoveka kluba sa Malog Kalemegdana, da postoji želja da se on vrati u Beograd.

Petrušev je odlično igrao u Parizu i bio je jedan od najzapaženijih igrača naše reprezentacije tokom čitavog turnira, što je svakako podiglo njegovu važnost i u očima grčkog tima.

Foto: Starsportphoto

Filip Petrušev

Bilo je priča da će njegov ostanak u Pireju zavisiti prvo od situacije oko Vezenkova, pa zatim oko Mustafe Fala, ali oba ta uslova su ispunjena zato nade navijača Zvezde još uvek tinjaju.

Ipak, poslednja slika koju je Olimpijakos objavio na svom Instagram profilu ponovo stvaraju pesimizam oko povratka Petruševa u Srbiju.

Naime, grčki velikan je objavio spisak brojeva koje će njegovi igrači nositi u narednoj sezoni, a na tom spisku nalazi se i srpski krilni centar, koji pored svog imena ima broj 30.

Da li ovo znači da se Petrušev definitivno neće vraćati u Crvenu zvezdu, teško je dati odgovor. Ono što nam ostaje jeste da čekamo i vidimo konačan rasplet ove zavrzlame.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tesla na IFA 2024: Otkrijte najnovije tehnološke inovacije iz Berlina
Društvo

Tesla na IFA 2024: Otkrijte najnovije tehnološke inovacije iz Berlina

Tesla se sa velikim zadovoljstvom vratila na IFA sajam u Berlin, koji je od 6. do 10. septembra 2024. domaćin najnovijim dostignućima u svetu tehnologije. Kao prepoznatljivi inovator u industriji potrošačke elektronike, brend Tesla kompanije Comtrade Distribution sa ponosom predstavlja medjunarodnoj publici sjajan spektar inovativnih proizvoda koji će očarati sve posetioce.

06.09.2024

15:20

TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)
Live TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". Ove izjave, ali i nabavku francuskih "rafala" komentarisao je penzionisani vojni pilot Boriša Mandić tokom svog gostovanja u "Info jutru".

06.09.2024

09:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30