• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

07.09.2024

22:07

Spektakularan potez Avramovića! Trojka uz faul sa pola terena! CSKA nastavlja da pobeđuje (VIDEO)

REUTERS

Košarka

Spektakularan potez Avramovića! Trojka uz faul sa pola terena! CSKA nastavlja da pobeđuje (VIDEO)

Podeli vest

"Armejci" bez poraza završili turneju u Antaliji, danas u prijateljskom meču stradao je Turk Telekom - 79:72.

Odigrao je Aleksa Avramović maestralan turnir na Olimpijskim igrama i umalo zaslužio NBA ugovor. Na sreću moskovskog CSKA, američki klubovi zakasnili su da sjajnom organizatoru igre ponude saradnju te je on na kraju završio u taboru "armejaca", a sjajne partije iz Pariza preneo je i na klupski nivo. 

Nakon što je pre nekoliko dana postigao pogodak za pobedu nad Tofašom, Avramović je danas fantastičnim pogotkom sa pola terena kumovao u trijumfu CSKA nad Turk Telekomom - 79:72. Ruski klub je bez poraza završio svoju turneju u Antaliji. 

 

 

Srpski košarkaš je u prvom poluvremenu pogodio trojku sa pola terena i to uz faul za vođstvo CSKA od 31:27. "Armejci" su do odlaska na odmor uvećali svoju prednost, a Turk Telekom do kraja susreta nije uspeo da se vrati u meč. 

Avramović je meč završio sa pet poena, ali kada je postalo jasno da će CSKA pobediti srpski košarkaš dobio je nešto više minuta predaha. "Armejce" su predvodili Melo Trimbl i Amat Mbaje sa po 14 poena, Kasper Ver je dodao 12, a Livio Žan Šarl osam. Sa druge strane Tundža je postigao 14, Olivije Hanlan 13, dok je Kajl Aleksander ubacio 11.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija