• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

27.09.2024

09:10

Šok priča Teodosića iz NBA lige! Rekao sam agentu da svima kaže da se povlačim iz košarke! (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

Šok priča Teodosića iz NBA lige! Rekao sam agentu da svima kaže da se povlačim iz košarke! (VIDEO)

Podeli vest

Miloš Teodosić, magični plejmejker srpske košarke, gostovao je u podkastu kod Edina Avdića i podelio intimne detalje o svojoj karijeri, uključujući iskustva iz NBA lige, promene u radnim navikama, i trenutak kada je odlučio da završi karijeru.

Teodosić je priznao da ga je odlazak u Ameriku promenio kao igrača i da sada, pred kraj karijere, žali što nije ranije otišao. 

- Stvarno mi je žao što nisam otišao ranije. Mene je odlazak u Ameriku promenio kao igrača. Nikada nisam individualno radio, nisam poznat kao neki strašan radnik, tek posle Amerike sam postao takav radnik. Ali tamo je sistem takav da moraš da radiš, uslovi su takvi da ti je lepo da radiš. Uđeš u halu, sačeka te doručak, pa fizioterapeut, teretana, pa na teren. Ti i ja ubacimo 100 lopti za pola sata, ja tamo ubacim 400, jer šutiram, vraća mi trener. Ubacim danas i sutra po 400, postaješ bolji kako vreme protiče - a potom je dodao:

 

 

- Moju karijeru je produžio odlazak u Ameriku. Završiš sezonu 10. aprila ako ne uđeš u plej-of, pa imaš šest meseci da radiš na svom telu. Naravno da će to da se oseti naredne sezone. Ovde za to nemaš, ja sam sa 28-29 prvi put otišao na more, jer završiš sezonu sredinom juna, pa Duda (Dušan Ivković, prim. aut.) zove na pripreme posle desetak dana. Ostanem u Beogradu, pa krenu pripreme i tako svake godine, nemaš vremena za rad na sebi.

Govoreći o radnim navikama, Teo je bio iskren:

- Kada kažem nisam radnik... Radim ono što treba ta dva sata, ali da ostanem da odradim nešto ekstra - ne. Hteo sam da odmorim malo, to sam hteo. Mnogo mečeva, utakmica, ponekad ostanem da ubacim, od 29. godine sam u Americi video koliko mi to treba, prija, da dođeš sat vremena pre treninga. I danas ja dođem tako, jer osećam da mi to treba. Da mi je to neko pokazao sa kada sam imao 20 godina...

Foto: Starsportphoto©

Miloš Teodosić

Teodosić se osvrnuo i na trenutak kada je dobio otkaz u NBA, što mu je predstavljalo neobičnu situaciju. 

- Zvali su me prvo Dok Rivers i Lorens Frenk da saopšte da ostajem bez ugovora. Sve objašnjavaju to kao da je super, spuštam slušalicu i pitam ih šta znači da si "vejvovan"? Zovem ljude, pitam ih šta je to, pa slušam objašnjenje da to znači da ako neki tim izjednači ponudu, da moram da idem tamo, meni žena trudna. Ne mogu da idem nigde na mesec i po dana, rekao sam agentu da svima kaže da se povlačim iz košarke ko god da zove - rekao je Teo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Petković: Osmani ne može da podnese to što je Srbija u centru svetske politike i predstavlja se kao država koja je okrenuta budućnosti!
Politika

Petković: Osmani ne može da podnese to što je Srbija u centru svetske politike i predstavlja se kao država koja je okrenuta budućnosti!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da su "istrošene i bajate" klevete i optužbe na račun Srbije i predsednika Aleksandra Vučića na kojima uporno insistira predsednica privremernih prištinskih instituccija Vljosa Osmani pokazatelj retrogradnosti politike Prištine i njene nesposobnosti da egzistira u mirnodopskim uslovima.

27.09.2024

10:22

TV

Stigla je "Nacionalna čitanka" za najmlađe đake! Evo kakve zanimljive sadržaje nudi "Riznica"!
Live TV

Stigla je "Nacionalna čitanka" za najmlađe đake! Evo kakve zanimljive sadržaje nudi "Riznica"!

Izmenom zakona o udžbenicima uvedena je "Nacionalna čitanka" za osnovno i srednje obrazovanje. Inicijativa je potekla od predsednika Aleksandra Vučića, a učenici će je dobiti besplatno. Šta je to što će nacionalna čitanka doneti nastavnicima, a šta učenicima? Na ovu temu u "Info jutro" govorili su direktor OŠ "Kneginja Milica" Darko Eger i učiteljica Anita Gvero.

27.09.2024

09:27

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30