• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

03.10.2024

06:40

Avramović otkrio za koga će navijati u Evroligi! Pomenuo Žoca, ali i Crvenu zvezdu!

profimedia

Košarka

Avramović otkrio za koga će navijati u Evroligi! Pomenuo Žoca, ali i Crvenu zvezdu!

Podeli vest

Srpski košarkaš Aleksa Avramović (29) za razliku od prethodne dve sezone, ove neće nastupati u najjačem klupskom takmičenju.

Razlog je to što je tokom leta iskusni plejmejker napustio Partizan, gde je proveo minule tri godine i prešao u tabor moskovskog CSKA. S obzirom da su ruski timovi suspendovani, zbog rata koji njihova zemlja vodi sa Ukrajinom, naš reprezentativac će Evroligu ovog puta morati da prati sa strane.

Simpatični Čačanin otkrio je za koga će navijati, a njegov izbor svakako i ne predstavlja neko veliko iznenađenje. On je ujedno izdvojio i glavne kandidate za najviši plasman.

Podsetimo, crno-beli večeras startuju u elitnom društvu i to gostovanjem protiv Baskonije (20.30, Sport klub 1).

- Navijaću za Partizan, naravno. Gledaću i mečeve Crvene zvezde, jer u tom timu je mnogo mojih prijatelja. Za šanse je još rano da se priča, sastav crno-belih se mnogo promenio, tako da će biti veoma zanimljivo. Favoriti u ovoj sezoni su bez sumnje četiri tima – Real Madrid, Panatinaikos, Olimpijakos i Fenerbahče. Bar tri ekipe odatle će biti na fajnal-foru - rekao je Avramović za ruski "Okko".

Foto: Starsportphoto

Aleksa Avramović i Željko Obradović

Aleksa se potom dotakao i saradnje sa najtrofejnijim evropskim stručnjakom Željkom Obradovićem u Partizanu.

- Njegova dostignuća, svi trofeji koje je osvojio su dobro poznati, ali njegova predanost košarci je impresivna. Pomogao mi je da postanem bolji na terenu. Bilo je mnogo različitih finesa i situacija sa kojima smo se susretali svakog dana. To nije nešto konkretno, već pomoć u svakoj pojedinačnoj situaciji na parketu. Kako se prilagoditi u ovoj ili onoj situaciji. On to odlično razume. Uveren sam da sam nakon tri godine rada s njim porastao kao igrač i postao bolji - poručio je Aleksa, koji je u novoj pobedi CSKA nad Astanom u VTB ligi (93:48) postigao samo tri poena za 13 minuta provedenih na parketu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Teretnjak poznate marke povučen sa tržišta Srbije!
Društvo

Teretnjak poznate marke povučen sa tržišta Srbije!

Teretna vozila robne marke Volvo model FL/FE/DE (3) u varijantama: A3-MDV, TYPE-FL, EM-EU6, OBDEP-E, ENG-D5/ENG-D8; A4-MHDV, TYPE-FE, EM-EU6, OBDEP-E, ENG-D5/ENG-D8; 17-VPT, TYPE-DE, EM-EU6, OBDEP-E, ENG-D8 opozvani su sa tržišta Srbije zbog opasnosti od povreda.

03.10.2024

10:09

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija