• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

06.10.2024

23:59

Trinkijeri oštro kritikovao Smailagića: Loše igra, mnogo je spor!

profimedia

Košarka

Trinkijeri oštro kritikovao Smailagića: Loše igra, mnogo je spor!

Podeli vest

Košarkaši Žalgirisa poraženi su od Ritasa 91:88 u 3. kolu litvanskog šampionata, a trener domaćih Andrea Trinkijeri, za glavnog krivca smatra Alena Smailagića.

Bivši trener i igrač Partizana nisu na najbolji način započeli saradnju u Kaunasu, a poslednji komentari italijanskog stručnjaka možda najavljuju i rani rastanak.

Naime, Trinkijeri je bez ustručavanja izdvojio Smailagića kao jednog od najlošijih pojedinaca u porazu.

Foto: AP/Photo

Andrea Trinkijeri

On igra loše. Spor je u napadu i u odbrani. Mora da uhvati ritam što pre i da stigne ekipu, a ne mi da jurimo njega - rekao je Andrea.

Italijan nije blaži bio ni prema ostatku ekipe, kojoj zamera nedostatak karaktera i motivacije.

- Stvarno ne razumem šta su pokušali da urade i na koji način su želeli da pobede. Prošla sezona je gotova, ovo je prva utakmica od četiri u nizu u novoj sezoni. Mi nismo igrali dobro, izgubili smo sa tri poena razlike. I sada da pričamo o motivaciji? Ko nam je lider i kakav mentalitet imamo? Igrali smo loše i to je jedino važno - zaključio je Trinkijeri.

Podsećamo, litvanski gigant je u 1. kolu Evrolige priredio iznenađenje i savladao Barselonu u Kaunasu.

Uprkos tome, Trinkijeri je bez ustručavanja osuo paljbu po svojim igračima, pa je pitanje kakva je atmosfera u svlačionici "zelenih".

Sledi im gostovanje Olimpijakosu u Pireju (11. oktobar) i prilika za iskupljenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Srbija ima novog selektora?! Oglasio se Terzić!
Ostali sportovi

Srbija ima novog selektora?! Oglasio se Terzić!

Već neko vreme se spekuliše o potencijalnom nasledniku Đovanija Gvidetija na mesto selektora ženske odbojkaške reprezentacije Srbije. Najglasnije se priča o imenu Zorana Terzića, koji je demantovao navode da će se vratiti na spomenutu funkciju.

06.10.2024

23:21

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija