• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

12.10.2024

16:50

Beron se oprostio od košarke i posebno istakao Crvenu zvezdu!

AP/Photo

Košarka

Beron se oprostio od košarke i posebno istakao Crvenu zvezdu!

Podeli vest

Američki košarkaš Bili Beron (33) objavio je oproštajno pismo povodom odlaska u penziju u kojem je posebno istakao period nastupanja za Crvenu zvezdu.

Košarkašku javnost šokirala je vest da je jedan od najboljih šutera u poslednjih par godina odlučio da patike okači o klin i to samo 15 dana nakon potpisa ugovora u Kini.

Beron je odlučio da se od košarke oprosti objavom na platformi Iks u kojoj ističe zahvalnost klubovima za koje je nastupao i posebno ističe crveno-bele i njihove navijače. 

"Hvala Lietuvos Ritasu, Šarlroi, Mursiji, Erskišehiru. Hvala Crvenoj zvezdi koja mi je pružila košarkaško iskustvo o kojem sam mogao samo da sanjam i što su mi dali priliku da igram pred najboljim navijačima na svetu", glasi deo oproštajnog pisma Berona.

Momak rodom iz Pensilvanije je za Crvenu zvezdu nastupao od 2020. do 2022. i za to vreme se okitio trofejima ABA i Superlige Srbije, kao i priznanjima za najkorisnijeg igrača u ta dva finala.

Pred kraj karijere susreo se sa brojnim povredama zbog kojih je veliki deo proveo van terena. 

Foto: AP/Photo

Bili Beron u crveno-belom dresu

Ekipa Armanija je poslednji evroligaš za kojeg je Beron nastupao, ali je bilo jasno da zbog zdravstvenog stanja neće dugo ostati u rotaciji Etorea Mesine.

"Hvala gospodinu Armaniju za priliku da dođem u Italiju. Nažalost, poslednje godine susreo sam se sa ružnom stranom ove igre. To je iskustvo koje ne želim nikome", napisao je sjajni šuter, aludirajući na stalne probleme sa povredama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)
Live TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)

U proteklih 10 godina Srbija je sprovela 10 reformi koje su nas je dovele do stabilne ekonomije, a na kraju i do toga da naša zemlja prvi put u istoriji dobije investicioni rejting. Cilj je da prosečna plata bude 1400 evra, a prosečna penzija 600 evra. O potpisivanju energetskog ugovora u "Info jutru" govorili su ekonomista Mihajlo Rabrenović i Zoran Milosavljević sa Instituta političkih studija.

12.10.2024

10:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju
Kultura

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju

Pozorište “Boško Buha” obeležiće sutra 74 godine od svog osnivanja. Tim povodom u nedelju, 13. oktobra u 20.00 časova u Teatru Vuk, biće održana predstava “Tvoje i moje”, autorski projekat Borisa Liješevića.

12.10.2024

13:46

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka