• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

19.10.2024

14:12

Opasna Zvezda! Trener Budućnosti pred derbi u "Morači": Ma kakvi umorni, dolaze motivisani!

ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin

Košarka

Opasna Zvezda! Trener Budućnosti pred derbi u "Morači": Ma kakvi umorni, dolaze motivisani!

Podeli vest

Trener Budućnosti Andrej Žakelj u najavi meča sa Crvenom zvezdom u derbiju 5. kola ABA lige biranim rečima govorio je o šampionu ABA lige.

Budućnost u ovaj meč ulazi sa maksimalnim učinkom u ABA ligi posle četiri kola, dok Crvena zvezda je na učinku od dve pobede i već dva poraza.

- U Podgorici se uvek očekuju derbiji. Za nas je utakmica sa Zvezdom lakša nego prethodne, pogotovo što se tiče psihičke pripreme. Zvezda je u dobrom ritmu, sinoć su posle produžetka izgubili, ali igraju dobru košarku, agresivnu i brzu. Imaju širi roster - 15, 16 igrača koje rotiraju. Svi očekuju da će Zvezda biti umorna, ali ja mislim da dolaze spremni. Nisu dobro prošli prošle sezone, pa očekujem motivisanu Zvezdu - rekao je Žakelj za crnogorske medije i dodao:

- Zvezda ima dva odlična centra – Bolomboja i Mitrovića, iskusni su. Na bekovima su igrači poput Teodosića, Dos Santosa, Milera Mekintajera, a tu je i Nedović, koji je sinoć malo lošije odigrao. Ova spoljna linija, u kombinaciji s ta dva visoka igrača, mislim da je dosta opasna.

U Podgorici vlada veliko interesovanje za ovaj meč, pa su i cene karata dostigle cenu od 100 evra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Bitka za ključnu državu, svi primetili nešto čudno u njihovom ponašanju! Kamala i Tramp održali mitinge u Mičigenu! (VIDEO)
Planeta

Bitka za ključnu državu, svi primetili nešto čudno u njihovom ponašanju! Kamala i Tramp održali mitinge u Mičigenu! (VIDEO)

Potpredsednica SAD i demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris i republikanski kandidat Donald Tramp istovremeno su održali mitinge u Mičigenu, nastojeći da pridobiju odlučujućih 15 elektorskih glasova, a na mrežama su se odmah pojavili komentri o njihovom ponašanju na bini - Kamala je nekima delovala pripito, dok je Tramp bezvoljnu zurio u publiku.

19.10.2024

13:49

Drama u Americi! "Niko neće preživeti!"
Planeta

Drama u Americi! "Niko neće preživeti!"

Avio-kompanija Delta erlajns suočila se sa ozbiljnom pretnjom nakon što se na mreži Iks pojavila objava u kojoj se tvrdi da su u pet njenih aviona postavljene bombe, uz upozorenje da "niko neće preživeti".

19.10.2024

13:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija