• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: U.Ć.

24.10.2024

11:50

Obama nahvalio "orlove" i Jokića! Srbija me je baš unervozila! (VIDEO)

Reuters

Košarka

Obama nahvalio "orlove" i Jokića! Srbija me je baš unervozila! (VIDEO)

Podeli vest

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Dražava Barak Obama, govorio je, između ostalog, o nastupu reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama i tom prilikom istakao najboljeg košarkaša sveta, Nikolu Jokića.

Ceo svet je pratio polufinalni meč između Srbije i SAD na Olimpijskim igrama, kada je naš nacionalni tim bio nadomak senzacije i pobede nad jednim od najjačih "drim-timova" svih vremena. 

Duel je ispratio i Barak Obama, koji je priznao da su ga "orlovi" predvođeni selektorom Pešićem iznenadili. 

Foto: Printscreen You Tube

 

- Pa, moram vam reći da me je Srbija baš unervozila i mislim da je unervozila i trenere. Jokić je zver, on je tako pametan i efektivan, a takođe je veliki. Nije samo to što je neki miks, jer ima viziju Lerija Birda, Sabonisov otac je igrao tako, ali takođe je sam po sebi veliki. Može da unese ljude u koš, ima dobar dodir i na kraju krajeva, svi su bili precizni sa distance. Nisam mislio da ćemo izgubiti, ali sam mislio da postoji mogućnost da izgubimo - rekao je bivši predsednik SAD.

Istakao je Obama da nije verovao u trijumf Srbije.

- Niko nije mislio tako, sve do kraja treće četvrtine, a onda smo pogledali na sat i rekli - auh, moramo malo da podignemo ritam - jasan je bio Obama.

Uporedio je i to kako se Jokić snalazio kada se pored njega nalzio Džoel Embid.

- Bilo je stresno. Embid se pojavio i znate da Džoel igra bolje kada je sa druge strane Jokić. On može da mu se suprotstavi. Entoni Dejvis je odličan, ali njega Jokić može da "gura" na sve strane - zaključio je Barak Obama.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Genijalnost Janisa Sferopulosa! Ovu akciju često koristi, u glavnim ulogama - Nedović i Teodosić (VIDEO)
Crvena zvezda

Genijalnost Janisa Sferopulosa! Ovu akciju često koristi, u glavnim ulogama - Nedović i Teodosić (VIDEO)

Janis Sferopulos je u toku prošle sezone stigao na mesto trenera Crvene zvezde i zasad je na maksimalnom učinku, barem što se tiče trofeja. Grčki stručnjak važi za jednog od najboljih na Starom kontinentu, a on je to i potvrdio u podkastu "X&O". Voditelj Edin Avdić tražio je od njega da nacrta akciju na koju se često oslanja, a on je izabrao "jednu jednostavnu".

24.10.2024

13:28

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Ćuta, lider opozicije želi da ubija novinare i naprednjake!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Ćuta, lider opozicije želi da ubija novinare i naprednjake!

Slava je, Sveta Petka, slava moje Srpske napredne stranke, em je Slava, em je nedelja, em sam bolestan, virus me pogodio. I onda vidim, lider opozicije, jedan od sedam opozicionih dahija, Ćuta, baš danas, na dan Slave Svete Petke, poručuje Srbiji, obećava da će on lično likvidirati novinare, čitave redakcije, đuture sve zaposlene u medijskoj kući „Informer“, koja ima TV redakciju, redakciju novina, i redakciju portala. I ne samo novinare, već sve iz „kartela“ SNS-a. I sve će to Ćuta, kako kaže, da eliminiše, da ukloni, kao kancer da odstrani, odstreli, da operiše na živo, on će kaže to lično, brutalno, sistematski, na silu, bez milosti, i poručuje dahija Ćuta - Svaki svoga ubijte subašu! Tako su postupale samo dahije i ustaše.

27.10.2024

16:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija