• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

24.10.2024

10:50

Mateo otvoreno pred Zvezdu! Uopšte nisam iznenađen kako su otvorili sezonu, ali idemo na pobedu!

EPA

Crvena zvezda

Mateo otvoreno pred Zvezdu! Uopšte nisam iznenađen kako su otvorili sezonu, ali idemo na pobedu!

Podeli vest

Trener Real Madrida, Ćus Mateo, istakao je uoči meča petog kola Evrolige protiv Crvene zvezde (20.45, Sport klub 1) da uopšte nije iznenađen startom srpskog kluba u Evroligi, ali poručio da je cilj pobeda.

Zvezda će igrati bez Džoela Bolomboja i neregistrovanog Filipa Petruševa, dok će domaćini biti bez Usmana Garube i Andresa Feliza, ali će Džanan Musa biti spreman, uprkos povredi skočnog zgloba.

Trener Reala, Ćus Mateo, istakao je da ne razmišlja o mogućoj trećoj uzastopnoj pobedi svog tima, jer smatra da takav način razmišljanja remeti fokus:

- Ja mislim samo o sledećoj utakmici i videćemo šta će biti. Prošle godine smo imali 19 pobeda u nizu, sada smo pobedili Panatinaikos i Đironu i to je to. Remeti ti fokus ako stalno misliš o tome šta dolazi, idemo samo na pobedu protiv Zvezde - rekao je Mateo. On je naglasio da smirenost donosi uspeh i upozorio svoje igrače da ne jure pobede pre vremena.

Foto: EPA Images

Ćus Mateo

Mateo je pohvalio Zvezdu, koja u Madrid dolazi sa skorom 3-1, navodeći da je ekipa fizički snažna, dobro branjena i ofanzivno opasna:

- Ja nisam iznenađen dobrim startom njihove sezone zbog kvaliteta igrača i zato što su fizički jak tim koji se dobro brani i koji ima poene u rukama. Jako je dobro napravljen tim - poručio je Mateo.

Takođe, dodao je da iako Zvezda stiže u nezgodnom trenutku za Real, tim iz Beograda je ozbiljan protivnik koji je izgubio samo od Barselone, i to nakon produžetka.

Mateo je potvrdio da Musa trenira i da će biti spreman za meč, dok Garuba i Feliz još uvek nisu u trenažnom procesu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija