• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2019

07:52

BJEEEELICAAAA...AMERIKA OPET BRUJI O MAGIČNOM SRBINU! Trojkom uz ZVUK SIRENE postao heroj Kingsa (VIDEO/FOTO)

NBA

BJEEEELICAAAA...AMERIKA OPET BRUJI O MAGIČNOM SRBINU! Trojkom uz ZVUK SIRENE postao heroj Kingsa (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Nemanja Bjelica je trojkom uz zvuk sirene doneo pobedu Sakramento Kingsima nad Hjuston Rokitsima 119:118

Na sekund pre kraja utakmice Srbin je primio loptu iz auta i šokirao domaću publiku i igrače koji su mislili da je utakmica gotova.

O OVOME BRUJI AMERIKA! Pogledajte šta je Bjelica uradio Dončiću (VIDEO)

SRBI ISMEJALI IGRAČE DALASA! Bogdanović ih je poslao po burek, a onda je Bjelica uradio ovo (VIDEO)

 

Foto: ap photo

 

Poslednji minut je doneo pravu dramu s obzirom na to da je Hjuston na 22.3 sekunde do kraja pogodio trojku za 116:113. Zatim su Kingsi na 13 sekundi do kraja promašili šut za tri, ali je Bogdan Bogdanović upisao ofanzivni skok i novu šansu za Hilda koji je poravnao na 116:116.

NBA JE MAFIJA! Samo Željko Obradović OVO SME DA KAŽE!

KINGSI PRETE BOBIJU! Zbog ovog poteza Srbina Sakramento hoće da zove u pomoć Džona Vika! (FOTO)

 

 

Vestbruk je potom pogodio za 118:116, ali nije tu bio kraj iako je počelo slavlje Hjustona. Džozef je pronašao našeg Bjelicu koji je brutalmno dotukao rivale.

Foto: ap photo

 

Bjelica je meč završio sa 17 poena, pet skokova i četiri asistencije, dok je Bogdan Bogdanović zabeležio 13 poena i tri skoka za 32 minuta koliko je proveo u igri.

Rokitsi su poveli,a li su Kingsi brzo preokrenuli na 18:10 i čuvao vođstvo do kraja prve deonice. Potom je Hjuston preokrenuo, ali je Sakramento držao priključak mada je na poluvremenu bilo 64:59 za domaćine.

Usledila je velika borba, smenjivali su se u vođstvu jedni i drugi. Potom je usledila triler završnica u kojoj je izdominirao naš Nemanja Bjelica i opet doneo ponedu svom timu.

Badi Hild je sa 26 poenja bio najefikasniji u redovima Kingsa sa 26 poena, Harison Barns je imao 19 poena i osam skokova, Holms je imao 16 poena.

Rasel Vestbruk je zabeležio rekord sezone sa 34 poena i osam asistencija u redovima Hjustona, dok je Harden meč završio sa 27 poena i 10 skokova.

U ostalim mečevima Memfis našeg Marka Gudurića pobedio je Golden Stejt 110:102, a Srbin je ubacio dva poena.

NBA LIGA

Indijana - LA Klipersi 99:110
Boston - Klivlend 110:88
Čikago - Toronto 92:93
Hjuston - Sakramento 118:119
Milvoki - Orlando 110:101
Nju Orleans - Detroit 103:105
Finiks - Minesota 125:109
Juta - Oklahoma 90:104
Golden Stejt - Memfis 102:110

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija