• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2020

21:24

PILOT JE SAMO UGASIO MOTOR! Kobi je već jednom imao dramu sa helikopterom!

NBA

PILOT JE SAMO UGASIO MOTOR! Kobi je već jednom imao dramu sa helikopterom!

Podeli vest

Kao da su svi predosećali da može da se desi tragedija... Kobi Brajant je i ranije imao problema sa helikopterom

Generalni menadžer Lejkersa Rob Pelinka otkrio je jedno Brajantovo dramatično iskustvo.

- U jednom momentu su se on i pilot pogledali, a Kobi je samo klimnuo glavom. Odjednom, počeo je da okreće helikopter i čak je u jednom trenutku ugasio motor. Ceo život mi se premotao pred očima. Skoro da sam doživeo srčani udar. Kobi je samo smireno sedeo pored mene - rekao je Pelnika.

JEZIVO! Objavljeni rezultati obdukcije tela Kobija, Đijane i ostalih putnika!

Drama nije dugo trajla.

- Posle nekoliko trenutaka potpune panike u mojoj glavi, pilot je pokrenuo motor i nastavio normalan let - objasnio je Pelinka.

Ovoga puta pilot nije uspeo da se snađe, nije do kraja jasno šta se desilo i da li je imao dozvolu za let. Helikopter je udario u stenu, Kobi i njegova ćerka Điđi su nastradali, kao i još sedam ljudi.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija