• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2020

11:24

(VIDEO) UŽASNO PONAŠANJE PREMA SRBINU! Janis bezobrazno iskulirao Jokića, to ga je na kraju skupo koštalo!

NBA

(VIDEO) UŽASNO PONAŠANJE PREMA SRBINU! Janis bezobrazno iskulirao Jokića, to ga je na kraju skupo koštalo!

Podeli vest

Košarkaši Denvera bili su bolji od ekipe Milvokija (127:115) a ovaj meč imao je zanimljivu uvertiru

Nikola Jokić je želeo da se pozdravi sa svima, a onda je stigao do Janisa Andetokumba i ovaj ga je potpuno iskulirao. Nije pružio ruku našem asu, i potpuno ga je iskulirao.

 

 

Ovo kao da je dodatno motivisalo Jokić koji je na kraju odneo pobedu u ovom meču. Sigurno da je sve ovo bio dodatni motiv za Nikolu.

Grk je ostao bez pobede, a zašto nije želeo da se pozdravi sa Jokićem, ostaće tajna...

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srle

pre 4 godine

Zato jer veruje da je opak tip.. Smesni su ti klinci kad se naloze, ego skoci do neba.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija