• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2020

12:25

MIJAILOVIĆ SE ZAHVALIO NAVIJAČIMA! Dostojanstveno i ponosno potvrdili ko je Partizan!

NBA

MIJAILOVIĆ SE ZAHVALIO NAVIJAČIMA! Dostojanstveno i ponosno potvrdili ko je Partizan!

Podeli vest

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović zahvalio se svima koji su učestvovali u poslednjim uspesima njegove ekipe

Partizan je tokom ove nedelje uspeo da pobedi Virtus u Bolonji i plasira se u četvrtfinale Evrokupa, dok su u nedelju u derbiju kola ABA lige savladali Budućnost i vratili se na pobednički kolosek nakon poraza od Crvene zvezde.

– Čestitke igračima i stručnom štabu na prikazanom, a navijačima koji su nas bodrili u Bolonji iz svih krajeva Evrope, Srbije i Srpske, kao i onima koji su oborili ABA rekord, bez incidenta, želim posebno da se zahvalim što su dostojanstveno i ponosno potvrdili ko je Partizan – poručio je Mijailović na društvenoj mreži tviter.

AVION, AUTOBUS I AERODROM SU MI NAJVEĆI NEPRIJATELJI! Veličković otvorio dušu: Hladim kolena gde stignem...

Partizan je oborio rekord gledanosti na jednom meču ABA lige, pošto je protiv Budućnosti bilo prisutno 16.531 gledalaca.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija