• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2020

20:51

AMERI OPET UDARILI NA SRBINA! Čuveni košarkaš Detroita poručio: ZBOG MILIČIĆA SMO OSTALI BEZ DVE TITULE!

NBA

AMERI OPET UDARILI NA SRBINA! Čuveni košarkaš Detroita poručio: ZBOG MILIČIĆA SMO OSTALI BEZ DVE TITULE!

Podeli vest

Nekadašnji saigrač našeg košarkaša Darka Miličića u Detroit Pistonsima, Čonsi Bilaps rekao je da bi njegova ekipa osvojila tri prstena da su umesto Srbina izabrali Karmela Entonija

 

Jedan od najboljih plejmejkera u tadašnjoj NBA ligi, Bilaps, rekao je da je biranje Miličića na draftu koštalo njegovu ekipu dve titule.

KARMELO PONOVO POTKAČIO SRBINA! Melo odgovorio šta bi bilo sa njim da se nije pojavio Darko!

- Osvojio bih dva-tri prstena da su me birali Pistonsi - rekao je Entoni u razgovoru sa Vejdom, a potom se saglasio i Bilaps:

- Da smo uzeli Mela, osvojili bismo tri prstena.

Podsetimo, Detroit je sa Darkom u ekipi osvojio jednu titulu i to 2004. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija