• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2020

19:56

KRV JE ŠIKLJALA, MISLILA JE DA ME UBILA! Rodman pričao kako mu je DEVOJKA SLOMILA PENIS, Madona plaćala da JOJ NAPRAVI DETE...

NBA

KRV JE ŠIKLJALA, MISLILA JE DA ME UBILA! Rodman pričao kako mu je DEVOJKA SLOMILA PENIS, Madona plaćala da JOJ NAPRAVI DETE...

Podeli vest

Legenda Čikago Bulsa Denis Rodman poznat je po bludnom načinu života, a nedavno je u jednom intervjuu britanskim medijima otkrio kako se provodio

Najviše o tome kakav je bio njegov seksualni život, odnosno još jednom je pomenuo da je tri puta lomio penis.

SKANDAL TRESE NBA LIGU! Precrtali sve tamnopute igrače!

Bili smo na nekom krstarenju i ja sam celi dan pio i uživao u zabavi. Do kraja večeri sam se "odvalio kao majka" i u jednom trenutku sam završpio sa nekom devojkom u kabini na velikom krevetu. Moram da priznam da je uživala - rekao je nekadašnji košarkaš Čikago Bulsa i dodao:

U jednom trenutku je odlučila da ode na drugi kraj sobe,d a se zaleti i skoči na mene... Krv je šikljala na sve strane, a ona je vrištala: "O, Bože, ubila sam ga, mrtav je." Samo sam je pogledao i rekao: " Nisi dušo, samo si mi slomila penis."

Foto: ap photo

- Drugi put je bilo posle meča sa Hjustonom, hteo sam tantrički seks i penis je samo pukao kao orah. Treći put mi se desilo sa devojkom u hoteli, izvodili smo svakojake ludorije.

Rodman je bio poznat kao jedan od najboljih skakača lige u istoriji, čak sedam puta je proglašavan, a Britancima je priznao šta znači njegov "skok u košarci."

- Zvezda baca loptu na koš, ja je uhvatim pa opet odnesem toj istoj zvezdi. A u karijeri mi je najdraži onaj skok sa Madone na Karmen Elektru.

Foto: Reuters/Neil Hall

Rodman je svojevremeno priznao da mu je Madona davala novac da joj napravi dete, a zatim je opisao jednu njihopvu noć.

Igrao sam poker u Las Vegasu kada je zazvonio telefon. Madona je hitno tražila da dođem u Njujork. Tad su bile najveće šanse da ostane trudna. Ostavio sam žetone na stolu, otišao u Njujork, obavio posao, te se ponovo vratio za Las Vegas - rekao je Rodman.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija