• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2020

20:35

(FOTO) NOVA SMRT U SVETU SPORTA! Preminuo nekadašnji NBA šampion! Igrao je i u mnogim filmovima!

NBA

(FOTO) NOVA SMRT U SVETU SPORTA! Preminuo nekadašnji NBA šampion! Igrao je i u mnogim filmovima!

Podeli vest

Bivši košarkaš Real Madrida i NBA šampion sa Filadelfijom Mark Meknamara preminuo je u 61. godini života

Amerikanac je osvojio NBA prsten sa Filadelfijom 1983. godime, dok je sa “kraljevskim klubom” stigao do evropskog trofeja – Saporta kupa, 1992. godine.

BOMBA NA JADRANU! Budućnost "krade" Zvezdinog košarkaša, šta će reći "delije"?!

Meknamara je imao priliku i da se oproba u svetu glume. U čuvenim “Ratovima zvezda” igrao je ulogu Čubake, pošto je zamenio Pitera Mejhjua, koji se razboleo tokom snimanja dela “Carstvo uzvraća udarac”. Međutim, na kraju je odlučeno da se ovi snimci ne koriste, već da se ponovo snima kada Mejhju ozdravi.

Tokom košarkaške karijere Meknamara je branio i boje San Antonija, LA Lejkersa, Orlanda, dok je u Evropi igrao i za Livorno i Mursiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija