• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2020

12:57

NISAM GA OTROVAO, PRIČAJU SRA*A! Teško OPTUŽEN, pica majstor uzvraća UDARAC!

NBA

NISAM GA OTROVAO, PRIČAJU SRA*A! Teško OPTUŽEN, pica majstor uzvraća UDARAC!

Podeli vest

U završnim epizodama serijala “Poslednji ples”, o šampionskoj sezoni Čikago Bulsa 1997/98, značajan deo posvećen je takozvanoj “Flu game” Majkla Džordana

Majkl Džordan je nakon neverovatne utakmice u finalnoj seriji s Jutom pao u naručje Skoti Pipena potpuno iscrpljen. Svi su mislili da je razlog grip ali i on sam je potvrdio da je problem bio pokvarena pica. Sve dok se nije oglasio dostavljač.

Lider Bulsa povraćao je čitave te noći i sutra tokom dana, ali je smogao snagu da izađe na parket i da vodi ekipu ka važnoj pobedi, za vođstvo u seriji 3:2. "Sports ilustrejted” preneo je priču momka koji je te večeri dostavio picu u Majklovu hotelsku sobu - Kreg Fit. 

AMERI IZABRALI NAJBOLJEG U ISTORIJI! Da li ste iznenađeni?

LAŽ, LAŽ, LAŽ....SVE JE SRA*E! Bura se ne stišava, Džordana brutalno napao bivši saigrač!

 

 

Fit je bio jedini zaposleni u piceriji koji je navijao za Bulse i bila mu je čast da lično napravi večeru

- Rekao sam svima da ću dostaviti picu. Prvo ću je napraviti i onda je dostaviti jer ne želim da iko drugi ima išta s time - rekao je Fit, koji je negira da je namerno otrovao legendu.

Te noći u Solt Lejk Sitiju svi znali gde su smešteni Bulsi pa su ih svi hteli i videti. Pred vratima Džordanove sobe, prepunoj dima cigareta i ko zna čega drugoga, nalazilo se nekoliko osoba koji su pokušali da uđu u sobu, kako bi videli Džordana. Pica majstor kaže kako je Grover od njega preuzeo picu i platio mu 20 dolara. Upravo je Tim Grover uz Džordana u Poslednjem plesu rekao da je pica bila pokvarena, a Kreg je na to kratko prokomentarisao:

- Grover je sjajan tip koji priča puno sra*a. Je li postavljena dijagnoza, da li je otišao kod doktora? Sve su to insinuacije - tvrdi dostavljač.

- Uz to podsećam je da je Džordan pušio previše cigara. Prozori u sobi su bili otvoreni, a on je bio bez gornjeg dela u delu grada gde nakon zalaska sunca bude hladno. Ili su možda kasnije naručili hranu iz nekog mesta gde je ona zaista bila otrovana. Ali ta pica je bila dobra, pratio sam sva pravila, sastojci su bili sveži - obranio se Fit.

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija