• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2020

10:39

KOLIKO JE ZARAŽENIH U NBA? Čelnici NBA ne planiraju da otkažu završnicu lige!

NBA

KOLIKO JE ZARAŽENIH U NBA? Čelnici NBA ne planiraju da otkažu završnicu lige!

Podeli vest

NBA liga je uoči odluke o nastavku sezone 30. jula u Orlandu naredila JE redovno testiranje igrača na koronavirus

Poslije prve runde, odnosno prve nedelje devet igrača je bilo pozitivno, a novi presek pokazaje da je virus i dalje veoma aktivan.

Navodi se da je za poslednjih nedelju dana testiran 351 košarkaš i da je devet zaraženo infekcijom Covid-19.

JOKIĆA ČEKA PAKAO! NBA liga objavila raspored za nastavak sezone!

SRBIN UĆUTKAO AMERIKANCE! Ponižavali su ga, Jokić je BRUTALNO UZVRATIO UDARAC! Saigrač je potvrdio!

 

To znači da je uz prethodnih 16 registrovanih, od 23. juna ukupno 25 igrača pozitivno, odnosno 7,1 odsto ukupnog broja košarkaša. Liga je potvrdila da će svaki zaraženi ostati u samoizolaciji i neće smeti da je napusti dok lekar to ne odobri, odnosno dva testa ne pokažu odsustvo virusa.

Uprkos tome što je broj zaraženih među igračima povećan, ali i situacija na Floridi veoma ozbiljna, čelnici NBA ne planiraju da otkažu završnicu NBA lige u Diznilendu.

Timovi će uskoro krenuti put Orlanda, gde će se pripremati zajedno za nastavak takmičenja, koje bi trebalo da traje do oktobra.

Ranije je saopšteno da će u zatvorenom kampsu u Orlandu, gdje će se igrati mečevi, igrači svakodnevno biti testirani, a onaj ko bude zaražen, biće smešten u karantin i izolovan dok dva naknadna testa ne budu negativna.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija