• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2020

09:59

(VIDEO) AMERIKANCI MUČILI BOGDANA! Da li možeš li da nam "speluješ" reč "sloboda"?

NBA

(VIDEO) AMERIKANCI MUČILI BOGDANA! Da li možeš li da nam "speluješ" reč "sloboda"?

Podeli vest

As Sakramenta Bogdan Bogdanović na dresu će nositi natpis “sloboda”, na srpskom jeziku, umesto prezimena tokom nastavka NBA sezone u Orlandu

Srpski reprezentativac je objasnio zašto je izabrao poruku" sloboda".

- NBA je globalna liga, uradili su dobar posao dozvolivši međunarodnim igračima da nose na dresu reči na svom jeziku. Isto je značenje, samo je na jeziku države odakle dolaze.  Nosiću reč "sloboda" jer mislim da mnogim ljudima treba da to čuju. To je moćna reč, ako je mi nosimo i ljudi je vide, to je dobra poruka za ljude -  istakao je Bogdan.

TO, SRBINE! Na SRPSKOM usred Amerike, Bogdanović izabrao slogan na dresu!

(FOTO) KORONA I DALJE TERORIŠE! Kovid ušao i u Sakramento!

 

Potom je novinar pitao Bogdana da li bi mogao da "speluje" tu reč, odnosno izgovori slovo po slovo, što je srpski šuter nekako uspeo.

- Postoji žensko ime Sloboda u Srbiji. Možda će nekome to biti zanimljivo -  nasmejao se naš košarkaš.

Što se tiče priprema za nastavak sezone, Bogdanović je istakao da će u “balonu” u Orlandu sve izgledati više kao turnir, a ne kao liga.

- Nema domaćeg terena, nema navijača. Nedostajaće nam. Biće drugačije, moraćemo da igramo brže, da ne pravimo greške, izgubljene lopte, da budemo dobri u komunikaciji. Radićemo na tome još malo i bićemo spremni -  zaključio je Bogdanović.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija