• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2020

07:32

(VIDEO/FOTO) ŠOU SRBINA U AMERICI! Ljudi, ne može Jokić sam! Propast Denvera u četvrtoj četvrtini!

NBA

(VIDEO/FOTO) ŠOU SRBINA U AMERICI! Ljudi, ne može Jokić sam! Propast Denvera u četvrtoj četvrtini!

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Los Anđeles Klipersa 113:107 u trećem meču polufinala Zapada

Ekipa iz Los Anđelesa meč je rešila tokom poslednje četvrtine koju je Denver odigrao veoma loše, pa Klipersi sada vide u seriji sa 2:1.

Nikola Jokić odigrao je strašan meč, ali nije imao podršku saigrača. Srpski košarkaš utakmicu je završio sa 32 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Nagetsi su gotovo tokom celog meča vodili i kontrolisali utakmicu, međutim Klipersi su sredinom četvrte četvrtine  preuzeli kontrolu i na kraju upisali trijumf. 

Jokić je predvodio ekipu, pa su Nagetsi početkom druge četvrtine imali dvocifrenu prednost, ali nije uspeo da je zadrži do kraja poluvremena. 

(VIDEO) JOKIĆ ŠOKIRAO AMERIKANCE! Kakav odgovor! Objasnio im je zašto je toliko STRPLJIV!

(VIDEO) BRUTALAN ODGOVOR SRBINA! Ne ljutite Jokića! Uzvratio udarac Klipersima i doneo Denveru izjednačenje!

 

Tokom treće deonice Jokić je ubacio tri trojke u nizu. To je Denveru donelo dvocifrenu prednost, međutim i ovog puta su Klipersi uzvratili udarac. 

 

 

 

Vratili su se u život, a tokom četvrte deonice zaigrali čvršće, ekipa Majka Melouna teško je dolazila do koša. Heris i Grant su u međuvremenu promašili šuteve za tri poena, a Klipersi su to kaznili tako što su na dva minuta do kraja otišli na 109:103. Jokić je na 70 sekundi do kraja smanjo na 111:105, ali vremena za preokret nije bilo.

Serija Klipersa 14:6 i samo 19 poena ubačenih u poslednjoj četvrtini bili su dovoljni da Los Anđeles posle trećeg meča ima prednost 2:1 u pobedama.

 

Do trijumfa su Kliperse predvodili Pol Džordž sa 32 poena, četiri skoka i asistencije, Lenard sa 23 poena, 14 skokova i šest asistencija, dok je Moris imao 12.

U poraženom sastavu osim Jokića i Portera, Marej je postigao 14 poena uz očajnih 5/17, Grent je imao 11 uz 5/14, a Milsap je ubacio 11.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija