• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2021

08:07

MONSTRUM! Jokić brutalno zakucao, sudija mu dao tehničku pa razbesneo Srbina /VIDEO/

NBA

MONSTRUM! Jokić brutalno zakucao, sudija mu dao tehničku pa razbesneo Srbina /VIDEO/

Podeli vest

Srpski centar Nikola Jokić pružio je još jednu monstruoznu partiju i vodio Denver do pobede proti Minesote 123:116

Jokić je opet briljirao, postigao je 35 poena, imao 15 skokova i podelio nešto manje asistencija nego obično – šest. Srbin je na terenu proveo 36 minuta i pogodio 12 od 20 šuteva, 60 odsto.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Imao je Nikola kao i obično vrhunske asistencije, bravure pod košem, "zalepio" je i jednu bananu pod košem protivničkom igraču.  Nismo navikli od njega da često vidimo zakucavanja, a pogotovo ne da ostane da “visi” na obruču. Nakon jednog takvog poteza su sudije odlučile da mu dosude tehničku grešku.

Srbin je iznervirao, negodovao, pokušavao da objasni, ali je na kraju morao da se pomiri sa odlukom. To ga je samo dodatno motivisalo da pokaže sve što zna.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija