• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2021

08:06

ŠTA SRBIN RADI, OVO JE NEVEROVATNO! Jokić uradio nešto što niko nije 60 godina! /VIDEO/

NBA

ŠTA SRBIN RADI, OVO JE NEVEROVATNO! Jokić uradio nešto što niko nije 60 godina! /VIDEO/

Podeli vest

Novim dabl-dabl učinkom u NBA ligi, srpski centar Nikola Jokić vodio je Denver do pobede na gostovanju Njujorku rezultatom 114:89

Srbin je u ovom trijumfu uradio nešto što se čekalo čak 60 godina. Uspeo je da stigne Oskara Robertsona čije brojke niko nije uspeo da ponovi od sezone 1961/1962. 

Zablistao je Srbin u Medison Skver Gardenu i upisao dabl-dabl. Ubacio je centar Nagetsa 22 poena Niksima, uhvatio 10 skokova, dok mu je pet asistencija nedostajalo za novi tripl-dabl. 

Na prvih 10 utakmica u novoj sezoni ubacio je 244 poena, 112 skokova i 104 asistencije i sa tim učinkom se pridružio Oskaru Robertsonu kao jedini igrač u istoriji NBA lige koji je na prvih 10 mečeva uspeo da zabeležio 200 poena, 100 skokova i 100 asistencija. Ispisao je stranice istorije posle punih 50 godina.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija