• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2021

07:35

ŠOU SRBINA! Jokić je nemilosrdan, 41 poen, sa njim nema šale! Uništio je Portland!  /VIDEO/FOTO/

NBA

ŠOU SRBINA! Jokić je nemilosrdan, 41 poen, sa njim nema šale! Uništio je Portland! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Briljantna partijan Nikole Jokića, koji je predvodio Denver do pobede protiv Portland Trejlblejzerse sa 111:106

Srpski centra Nikola Jokić postigao je  41 poen, uhvatio pet skokova i podelio pet asistencija za 37 minuta provedenih na parketu.

Iz igre je šutirao 17/32, dok je u tri od šest pokušaja bio precizan za tri poena, sa linije za slobodna bacanja bio je nepogrešiv (4/4).

Još u prvom poluvremenu Nikola je ubacio 23, a potom pokrenuo preokret Nagetsa koji tu gubili tokom treće četvrtine.

U četvrtoj četvrtini gas je dodao Marej koji je postigao šest od sedam pokušaja i jednom trojkom doveo Denver do prednosti od 93:90. Portland je uzvratio trojkama preko Lilarda i Entonija, ali je Marej postigao  četiri slobodna bacanja u poslednjih 10 sekundi i sačuvao prednost Deveru.

Foto: Tanjug/AP

 

Raspoloženog Jokića pratio je Džamal Marej sa 24 poena i 8 asistencija, dok je dabl-dabl zabeležio Majkl Porter sa 12 poena i 10 skokova. Dvocifren učinak imao je još ruki Zik Nadži sa 10 poena, 9 je dodao Vil Barton, a 8 je ubacio Monte Moris.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Najbolji u poraženom timu bio je Demijan Lilard sa 25 poena, sedam skokova i 13 asistencija, a pratio ga je bivši Nagets Karmelo Entoni sa 24 poena, četiri skoka i asistencijom.

 

 

Bogdanović se i dalje oporavlja od povrede i nije učestvovao u porazu od Klivlenda (112:111), Bjelica je ponovo presedeo ceo meč i njegov Sakramento je takođe poražen od Bruklina (127:118).

Od srpskih igrača teren je video još samo Boban Marjanović. Zadržao se kratko u pobedi nad Bostonom (110:107), ali je za 13 minuta ubacio 10 poena i imao osam skokova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

NBA LIGA, REZULTATI

 

Klivlend – Atlanta 112:111

Orlando – Detroit 93:105

Bruklin – Sakramento 127:118

Dalas – Boston 110:107

Njujork Niks – Golden Stejt 106:114

Toronto – Filadelfija 102:109

Milvoki – Minesotra 139:112

Denver – Portland 111:106

LA Klipers – Vašington 135:116

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija