• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2021

07:53

SLOVENAC IZDOMINIRAO! Dončić 33. tripl-dablom predvodio Dalas! /VIDEO/FOTO/

NBA

SLOVENAC IZDOMINIRAO! Dončić 33. tripl-dablom predvodio Dalas! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

U prvoj NBA noći posle Ol-stara odigrane su dve utakmice, Dalas je bio bolji od Sparsa 115:104, a Memfis je pobedio Vašington 127:112

Dalas je nadigrao Sparse sa 115:104. Nastavio je Luka Dončić sa sjajnim partijama. Slovenački košarkaš je novim tripl-dablom predvodio Dalas.

Foto: USA Today

 

Bio je to 33. Dončićev tripl-dabl u NBA karijeri, čime se na večnoj listi izjednačio sa Bobom Kuzijem na 11. poziciji. Za takav učinak bilo mu je potrebno svega 166 utakmica.

Luka je ubacio 22 poena, imao i 12 skokova i 12 asistencija, dok je najefikasniji bio Kristaps Porzingis sa 28 ubačenh poena.

Foto: USA Today

 

 

Dalas je tako potvrdio uspon jer je vezao četvrti trijumf, naredni izazov biće Oklahoma, što je lepa prilika da se niz za Mavse nastavi.

Memfis je trijumfovao protiv Vizardsa sa 127:112.  Valančijunas je odigrao sjajan meč sa 29 poena, 20 skokova i tri asistencije za 32 i po minuta na parketu. Morant ga je ispratio sa 21 poenom i 10 asistencija uz šest skokova, Bil je bio najefikasniji igrač Vizardsa sa 21 poenom.

Vestbruk je dodao 20 poena, Deni Avdija je 24 minuta iskoristio za 13 poena, šest skokova i asistenciju, uz šut 5-8 iz igre.

Podigao se Memfis, sa tri pobede u poslednje četiri utakmice.

 

NBA,  REZULTATI

Četvrtak

Memfis - Vašington 127:112

Dalas - San Antonio 115:104

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija