• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2021

08:33

IMPRESIVNO! Jokić se zlatnim slovima upisao u istoriju NBA lige /VIDEO/

NBA

IMPRESIVNO! Jokić se zlatnim slovima upisao u istoriju NBA lige /VIDEO/

Podeli vest

Novi rekord po broju tripl-dablova u toku jedne NBA večeri postavljen je sinoć

Pre samo četiri dana, po prvi put u istoriji NBA lige je viđeno pet tripl-dablova iste večeri, a taj rekord je već sada oboren.

Sinoć ih je bilo šest!

Svoje mesto u istoriji je našao i Nikola Jokić, koji je u pobedi nad Šarlotom upisao 12 poena i po deset skokova i asistencija.

Na meču u kom je Bruklin savladao Indijanu su viđena dva tripl-dabla. U pobedničkoj ekipi ga je upisao Džejms Harden sa 40 poena, 15 asistencija i deset uhvaćenih lopti, dok je na drugoj strani Domantas Sabonis imao 18 poena i po 11 skokova i asistencija.

Filadelfija je izgubila od Milvokija, baš kao i Vašington od Sakramenta, ali je na oba meča igrač iz poraženog tima ostvario tripl-dabl. Ben Simons je imao učinak od 13 poena, 12 asistencija i deset skokova, a Rasel Vestbruk je upisao 26 poena, 14 uhvaćenih lopti i deset dodavanja posle kojih je usledio koš.

Tripl-dabl je upisao i Drejmond Grin u trijumfu Golden Stejta nad Hjustonom. Krilni centar Voriorsa je meč završio sa 16 poena, 12 skokova i deset asistencija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija