• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2021

14:06

NIKOLA, ŠTA TO PRIČAŠ? Pitali su ga za MVP, a onda je otkrio zašto je smršao!

NBA

NIKOLA, ŠTA TO PRIČAŠ? Pitali su ga za MVP, a onda je otkrio zašto je smršao!

Podeli vest

As Denver Nagetsa i centar reprezentacije Srbije Nikola Jokić, objasnio je fizičku transformaciju i gubitak suvišnih kilograma

Otkrio je Nikola Jokić kada je doneo odluku da smrša. 

- Pre dve godine sam doneo odluku da smršam. Ceo proces je trajao nekih šest do osam meseci. Tvoje telo je oruđe, potrebno ti je najbolje oruđe. To je bio moj cilj. Da mi telo bude u optimalnom stanju, u smislu košarke, da budem agresivniji, bolji u svakoj utakmici, na svakom treningu. Moraš da se žrtvuješ, ako hoćeš nešto da postigneš - kazao je as Denvera.

Foto: USA Today

 

Može Jokić da se nada tituli MVP igrača. Ali kaže da to nije najbitnije.

- Ne znam, nije mi zaista važno. Drago mi je što pokazujemo da talentovanih igrača ima i van Amerike. U tome je lepota, dajemo svim klincima šansu da mogu da igraju NBA ligu, da dobace do ol-stara - kazao je srpski reprezentativac isigurno začudio Amerikance! 

 

Foto: USA Today

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija