• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2021

13:04

ŽESTOKA SVAĐA AMERIKANACA ZBOG JOKIĆA! Ti si kreten! Argumenti su ti idiotski!

NBA

ŽESTOKA SVAĐA AMERIKANACA ZBOG JOKIĆA! Ti si kreten! Argumenti su ti idiotski!

Podeli vest

Žestok sukobi u Americi zbog Nikole Jokiać, jer je as Denvera i reprezentativac Srbije glavni favorit u trci za MVP titulu

Lebron Džejms i Džoel Embid su na pauzi zbog povrede dok Nikola Jokića dominira, iz meča u meč pruža vrhunske partije.

Ali, nisu baš svi srećni zbog Srbina. Jokić nije marketinški atraktivan kao druge NBA zvezde koje uz vrhunske partije tvituju. Embidov povratak na parket dočekan je euforično, sa oduševljenjem se prati i kad skoro 20 poena ubaci sa linije slobodnih bacanja.

Sa druge strane, svi već znaju da Jokić ima sraman tretman kod sudija. Sada je došlo i do svađe košarkaških komentatora u NBA.

Jokić vodi u MVP trci

U podkastu Brajana Vindhorsta, gosti su bili Tim Mekmen i Tim Bontemps, u žiži je bila Bontempsova anketa. Razgovarao je sa 100 novinara širom sveta u vezi sa MVP glasanjem. U februarskom preseku, Lebron i Embid su bili u blagoj prednosti u odnosu na Jokića.

Sada Nikola dominira, Denver igra mnogo bolje, a Jokić u novoj anketi imao 969 bodova, Embid 401, Lebron je pao zbog povrede i treći je Adetokumbo sa 375 glasova.

Vindhorst je "zapenio“ zbog toga što Lebron nije čak ni u prva tri lidera, smatrao je da je Jokić "poguran“.

Foto: tanjug/Troy Taormina/Pool Photo via AP

 

- Bio sam prilično iznenađen rezultatima. Reći ću jednu stvar. Ne frustrira me to što Jokić pobeđuje u MVP trci, Jokić igra spektakularnu sezonu, ali moram i da kažem ovo – trebalo bi da prestanemo da pričamo o ofanzivnim brojkama ove sezone. Ove sezone su te brojke besmislene, u istoriji nismo imali godinu sa ovakvim statistikama - rekao je Vindhorst.

Momci koji su zdravi ove sezone zaslužuju priznanje nakon što su igrali letos u Orlandu. To je Jokić, igrao je sa Denverom finale konferencije, spremio se za ovu godinu i zdrav je. Zaista mislim da Jokiću mnogo ide u korist što je odigrao svaku utakmicu do sada, odnosno suprotno, da Embidu ne ide u korist jer je propustio. Ti Vindi kažeš kako nije velika stvar to što Embid ne igra "bek tu bek" utakmice, a jeste. Plus, Jokić je odigrao svaki meč - kaže Tim Bontemps.

Vindhorst nije rekao ništa loše za Jokića, ali između redova jeste, što mu je i kolega sa ESPN kazao.

- Da, nisam rekao nijednu lošu stvar u vezi Nikole Jokića. Samo želim da imamo debatu oko toga ko je MVP, Embid ili Jokić, a po ovoj anketi ta debata ne postoji - rekao je Vindhorst.

- Govoriš kako Jokić zaslužuje da bude MVP kandidat, ali u isto vreme  ističeš kako bi Embid trebalo da bude MVP - odgovorio mu je Bontemps.

- Ne, ne govorim to - kratko je kazao Vindi.

Foto: Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

 

Nastavili su sa prepirkama dvojica novinara, a Vindhorstov konstantni argument je kako je Embid imao samo jednu povredu zbog koje je propustio 10 utakmica zaredom i kako to nije mnogo da bi ga isključili iz MVP trke.

Ali, Brajane... Imao je jednu povredu koja ga je koštala deset utakmica, ali je imao i ostale mečeve koje je takođe propuštao zbog manjih povreda ili čega već. To je važno, 100 posto je važno, jer drugi košarkaš (Jokić) je odigrao svaku utakmicu i skoro duplo više minuta od Embida - rekao je Bontemps.

- Ponavljam, ne kažem ništa loše za Jokića - opet je rekao  Vindhorst, na šta mu je kolega odgovorio:

 

 

- Brajane, upravo govoriš loše o Jokiću...

- Imaš idiotski argument. Nipodaštavaš sve ljude koji su glasali u anketi ovakvim ponašanjem. Ponašaš se kao da je ovo sramota, a nije. Prošle godine Janis je imao 85 prvih glasova, a Lebron je imao 16. Ako na kraju Jokić bude imao 70, a Embid 20, nikoga neće biti briga. Govoriš kako Jokić zaslužuje da bude MVP, a ali se onda ponašaš kao da su ljudi idioti što su glasali za njega -  oštro mu je rekao Bontemps.

Foto: apphoto

 

Vindi ističe da je razočaran u "braću“ novinare koji su dale ovoliku prednost Jokiću.

- Razočaran sam u moju braću novinare što su ovako tupi i površni.

-  Ako hoćeš možeš ti u budućnosti da radiš ovo istraživanje i da postaviš pravila - kazao je Tim Bontemps.

- Ne, ne želim to da radim, drago mi je što ti to radiš - odgovorio je Vindi.

- Dobro, onda bi, za promenu, mogao da slušaš ljude, a ne da budeš kreten -  nastavili su sa svađom.

- To što nazivaš druge da su tupim i površnim je neverovatno. Upravo ovi tvoji argumenti su takvi. Veoma sam ljut što se ponašaš ovako, kao da je sramna anketa - dodao je još Bontemps .

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lucky

pre 3 godine

Tipično za ameikance. Traze dlaku u jajetu. Ko se povredio znači da nije sposoban tj. fizički spreman da igra na visokom nivou. To se zove ,,preforsiranje,,. A ko ne igra ,ne belezi ni rezultate.Ajde sada ovako:Djikovic se povredio u Melburnu i zbog toga ne treba ni da igra ,,MonteKarlo,,vev odmah da mu daju pehar.Pa jbg covek se povredio nije on kriv,nego neka baba iz Kurajovca.

sledeća vest

Vesti

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!
Društvo

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala“, priča u svojoj ispovesti mladić iz Niša N. P. (23) koji je oko četiri godine tragao za dijagnozom.

28.07.2024

15:41 >> 15:42

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija