• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2021

16:31

BOGDAN PECNUO JOKIĆA! Mora da časti, ali NE SAMO VEČERU! SRBIN UZBUĐEN ZBOG PRVOG PLEJ-OFA! Obradović bi se ovde LEPO SNAŠAO!

NBA

BOGDAN PECNUO JOKIĆA! Mora da časti, ali NE SAMO VEČERU! SRBIN UZBUĐEN ZBOG PRVOG PLEJ-OFA! Obradović bi se ovde LEPO SNAŠAO!

Podeli vest

Bogdan Bogdanović je govorio o brojnim temama, a pre svega o mečevima sa Niksima na startu plej-ofa NBA, potom o Nikoli Jokiću, i prilagođavanju na Atlantu

U razgovoru sa srpskim novinarima putem platforme "Zoom", Bogdan Bogdanović je izneo svoje viđenje aktuelnih tema...

- Uzbuđen sam zbog pve plej-of utakmice. Znamo da je Medison Skver Garden jedno od najboljih mesta, čuda se dešavaju. Prve godine Badi Hild dođe 'Ovde možeš da poludiš, da postigneš 50 poena moraš. Konstantno prepričavaju jedni drugima. Nadam se nekom čudu, biće zanimljivo... Niksi imaju dobru sezonu iza sebe, kao i mi. Mislim da smo tu negde, voleo bih najluđih sedam utakmica -rekao je Bogdanović u organizovanom događaju nemačkog giganta sportske opreme.

Foto: Tanjug/AP

 

Bogdanović je označen od poznate TV mreže ESPN kao ključni igrač Hoksa, što mu prija.

- I dalje sam nov medijski... Dok ne napraviš bitne utajmice u plej-ofu ostaćeš 'regular sizon plejer'. Sada je prilika i nadam se da ću do kraja karijere igrati plej-of. To nije lako, prija pažnja, ali nije neki fokus.

Njegov saigrač iz reprezentacije Nikola Jokić blista cele sezone. I zato je glavni kandidat za MVP nagradu NBA lige.

- Mora da časti, mora ako osvoji nagradu. Da se 'otvori' ne samo za večeru. Preveliki je to bonus -poručio je Bogdan.

Foto: ap photo

 

Govorio je bivši igrač Partizana, Fenerbahčea i Sakramento Kingsa koliko mu je prijao prelazak u Atlantu.

- Naučio sam prve godine u NBA da nisi siguran sve može sve da se desi oko trejda. Kao dete sam se ložio, biće svašta, a na kraju ništa. Pred taj datum, imaš nervozu da li ostaješ, nezgodna je promena sredine, bilo je lakše kada je prošao datum i znaš da si do kraja godine ovde. Izlazio sam iz povrede, sve se poklopilo.

Pre trejda u Atlantu bio je blizu Milvoki Baksa, koji su prekršili propise tako što su ilegalno kontaktirali Bogdana.

- Bilo bi drugačije da sam otišao tamo. Pričao sam s Adetokumbo, iako nismo bliski prijatelji, ali poznajemo se Tanasis i ja, pre svega. Igrali smo dosta puta jedan protiv drugog. Kaže mi "Bili bismo bili mnogo bolji', ali nikad se ne zna. Ko zna da li bi bilo bolje ili gore u odnosu na Atlantu.

Novi trener Atlante ga je preporodio!

- Stara je škola, ponavlja nam iste stvari. Napravio je sistem, ne izlazi iz toga i to mi se sviđa. Želi da upari staru školu sa novom. Govori nam da neće da nam oduzme naše stvari, ali da mora da ima uticaj na igru. Taj spoj je dobar za nas. Što se tiče mene, govori mi da šutiram još više i da čekam da 'igra dođe do mene.

Na pitanje da li bi se Željko Obradović snašao u NBA ligi, Bogdanović je uveren da bi Žoc uspeo da prenese svoj sistem u najjaču ligu na svetu.

- Ja mislim da je najveći Željkov kvalitet moć adaptacije i mislim da bi on našao svoj sistem koji funkcioniše ovde. Ovde nema toliko vremena za pripreme i utakmice. Nema domaćeg prvenstva, slabijih utakmica, odmaranja. Ima mnogo tih back to back utakmica. Na nekim izlaziš i ne možeš ni da se zagreješ. Sećam se Detroita pre nekoliko nedelja, trojica igrača ne mogu da igraju. Kad smo se zagrevali, svi kao u oblacima. nikom glava nije bila tu. Mislim da bi on pronašao svoj neki novi način ovde i ostavio bih na tome. Ima tu moć adaptacije i mislim da bi se adaptirao i napravio uspeh. Navikao nas je na uspehe i ne bi ostao dužan tu -kaže Bogdanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Opravdani bes: Roditelji žrtava nasrnuli na monstruma Blažića u sudu
Hronika

Opravdani bes: Roditelji žrtava nasrnuli na monstruma Blažića u sudu

Bes roditelja žrtava masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju eksplodirao je juče u Višem sudu u Smederevu kad je sudska straža uvela monstruma Uroša Blažića u sudnicu, gde je trebalo da bude održano pripremno ročište. Čim su ga videli kako pognute glave ulazi u sudnicu, sa pancirom, okružen pripadnicima sudske straže i policije, roditelji i rođaci pobijenih mladih ljudi skočili su na njega i umalo ga nisu linčovali.

24.05.2024

08:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija