• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2021

10:47

OVAJ ODGOVOR JOKIĆA SVE ŠOKIRAO! DOSADILO MI JE VIŠE! Srbinu prekipelo! /VIDEO/

NBA

OVAJ ODGOVOR JOKIĆA SVE ŠOKIRAO! DOSADILO MI JE VIŠE! Srbinu prekipelo! /VIDEO/

Podeli vest

Nakon poraza Denvera od Portlanda 109:123 u prvom meču plej-ofa, Nikola Jokić je izjavio da smatra da je odbrana bila slaba i da su ga dobro čuvali

Srpski as je, iako je Iako ubacio 34 poena i upisao 16 skokova, imao samo jednu asistenciju!

- Imali su jasan plan. Išli su 'ispod pika', nisu mnogo pomagali, nisu mnogo preuzimali ni na ulazu ni u reketu - jasan je Jokić.

Prokomentarisao je to što je Portland je pogodio 19 trojki.

- Dejm i Si Džej sjajno igraju i dobro kreiraju. Oni znaju da su to njihovi šutevi, mi smo pokušavali da to budu teški šutevi i moramo da im napravimo da budu još teži u nastavku serije. Imali smo neke dobre momente, neke loše večeras, ali moramo da budemo konstantni i da odigramo celu utakmicu na visokom nivou, bez padova. Košarka je igra dobrih i loših momenata, ali moramo da budemo fokusirani svih 48 minuta. Oni su stvarno sjajna ekipa, pogodili su 19 trojki, to je nešto što oni rade i kako im 'teče' napad. Šutirali su 47% iz igre i za tri, napadački su bili veoma raspoloženi, dali su 123 poena. Moramo da budemo malo bolji defanzivno i videćemo šta će biti. Pogledaćemo utakmicu i naše greške, moramo da budemo malo jači. Rotacija odbrambena mora da bude jača i moramo da ginemo jedan za drugog-  kaže Jokić.

Porter je šutirao 1/10. Šta će mu reći Jokić i šta misli o tome?

- On će da nastavi da šutira, mi hoćemo da on šutira jer je jedan od najboljih šutera u NBA ligi. Šta god da bude, Porter će da šutira. Mi samo moramo da mu olakšamoMoramo samo da budemo brži i da ih nateramo na ekstra pas, na još jedan šut...

Lilard i Mekalum su bili odlični.

- On je čovek koji to radi godinama, on je sjajan. Imao je 13 asistencija i sve može. Uključio je u igru sve saigrače i svi su bili dobri. Si Džej je agresivan i napada iz pika, pa je i on bio odličan".

Portland i Denver se dobro znaju, ali su ga ipak iznenadili dobrom odbranom.

- Mislim da me nisu iznenadili, znao sam da će to raditi što su radili i uradili su dobar posao. Naterali su me da se baš potrudim za svaki napad. Isključili su me od drugih saigrača i nisam mogao da ih razigram. Sjajan posao su uradili".

Na pitanje koje se tiče MVP titule kratko je odgovorio:

- Dosadilo mi je to više!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!
Društvo

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala“, priča u svojoj ispovesti mladić iz Niša N. P. (23) koji je oko četiri godine tragao za dijagnozom.

28.07.2024

15:41 >> 15:42

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija