• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2021

11:53

PSSSSSSST! BOGDAN ŠOKIRAO AMERIKANCE! Lakše je nego u Evropi!

Tanjug

NBA

PSSSSSSST! BOGDAN ŠOKIRAO AMERIKANCE! Lakše je nego u Evropi!

Podeli vest

Atlanta je u prvom meču polufinalne serije Istoka protiv Filadelfije (128:124) nastavila sa sjajnim izdanjima u plej-ofu

Briljirao je i naš as Bogdan Bogdanović. U završnici je prvo pogodio ključnu trojku 40 sekundi pre kraja, a zatim je hladnokrvno sa linije penala "matirao" Sikserse.

- Poznajete me svi dugo, znate gde sam sve igrao. U NBA znate da sa tribina niko neće da vas gađa novčićima ili upaljačima, neće da vam uperi laser u oči, što mi se dešavalo u Evropi, pa je tako bilo teško da se pogodi. Sada znam da toga nema. Sve je u samopouzdanju i psihologiji, da budete ono što jeste, utišate publiku i pogodite bacanja - rekao je Bogdanović. 

Foto: Tanjug

 

- Svi živimo za takve momente. Kada počnete da igrate košarku i gledate najznačajnije trenutke s nekih utakmica, shvatate da je to ono što svi žele. Sada je to realnost, koristim svaku priliku koja mi se ukaže - rekao je Bogdanović čiji je tim tokom druge četvrtine imao maksimalnih 26 poena prednosti, ali je  Fila je uspela da stigne do praga izjednačenja, ali im je sve nade ugasio  Bogdan.

Foto: USA Today

 

- Otpočetka smo imali veliku želju za pobedom. Nismo igrali kako smo želeli, posebno u nastavku. Promašili smo nekoliko otvorenih šuteva, izgubili nekoliko lopti, ispustili veliku prednost, sami sebi otežali posao, ali posle svega uradili smo ono što je trebalo i našli put do pobede.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija