• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2021

08:35

LUDILO, KOBI JE 2019. GODINE PREDVIDEO DA ĆE JOKIĆ BITI MVP! Verovao je u Srbina kada niko nije!

NBA

LUDILO, KOBI JE 2019. GODINE PREDVIDEO DA ĆE JOKIĆ BITI MVP! Verovao je u Srbina kada niko nije!

Podeli vest

Nikola Jokić je postao MV NBA lige, a to nije bilo iznenađenje onima koji su verovali legendarnom Kobiju Brajantu

Legenda NBA lige pre dve godine predvidela je da će Srbin postati MVP.

Foto: Tanjug/AP

 

Denver se 2019. prvi put plasirao u plej-of u Jokićevoj eri, a u prvoj rundi je ispao od Portland Trejlblejzersa. Tada je Brajant postavio pred Jokića nimalo lak izazov, da postane MVP.

- Kobi Brajant je dao izazov Nikoli Jokiću da izađe na teren i postane MVP. Ovo je zanimljivo iz nekoliko razloga. Prvo, Jokić je sada prvi favorit za to priznanje i ludilo je što je Kobi to video pre dve godine, pre nego što je Jokić igrao plej-of utakmicu -  podsetio je na to pre nekoliko meseci NBA novinar Adam Mares.

Samo dve godine kasnije, Jokić je uspeo da uradi nešto što su mnogi, ali ne i Kobi, mislili da je nezamislivo. Osvojio je MVP titulu i to vrlo dominantno.

Postao je prvi Srbin sa MVP titulom u NBA, ali i prvo koji se priznanja domogao kao tek 41. pik, pri dnu druge runde.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija