• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2021

20:12

POTVRĐENO PISANJE INFORMERA ZAŠTO JOKIĆ NE IGRA ZA SRBIJU! "Džokerov" otac potvrdio NAJLEPŠE vesti! Nikola očekuje PRINOVU!

tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

NBA

POTVRĐENO PISANJE INFORMERA ZAŠTO JOKIĆ NE IGRA ZA SRBIJU! "Džokerov" otac potvrdio NAJLEPŠE vesti! Nikola očekuje PRINOVU!

Podeli vest

Srpski centar Nikola Jokić neće nastupati za reprezentaciju ovog leta

Kao što je Informer pre nekokoliko dana prvi otkrio,  otac najboljeg košarkaša sveta Nikola Jokić još potvrdio da Nikola i njegova supruga Natalija očekuju prinovu. 

Foto: Starsportphoto

- Nikola i Natalija u septembru očekuju prinovu - rekao je Branislav Jokić za "Somborske novine" 

- Još uvek ne znam kako će se organizovati, ali mislim da Nikoli niko ne treba ništa da zameri, pošto je to najbitniji događaj u životu. Mi znamo da on nije prvi sportista koji će dobiti dete, ali svako to doživljava na drugačiji način. Nikola je uspeo da postigne ono što niko sa naših prostora nije pre njega, i naravno da smo svi srećni i ponosni zbog toga. Zaslužio je MVP nagradu. I da je nije dobio, za njega to ne bi bio smak sveta. takav je, ne voli glamur, opuštenog je karaktera, i to svi Somborci znaju - rekao je Jokićev otac.

Jokićev otac oglasio se i tog dana kada je Nikola saopštio da ga neće biti u timu Srbije, ali nije izneo tačan razlog. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mane

pre 2 godine

Ja mu iskreno ne zameram.Čovek živi san svakog Srbina ,a pogotovo onih koji su ikada igrali košarku.Uzimajući u obzir koliko je utakmica igrao(oko 80)i koliki je napor uložio u svaku utakmicu u par meseci i pri tome putovao po americi prešavši sigurno i preko sto hiljada kilometara.Trebamo ga razumeti.Na kraju krajeva postao je nosilac MVP nagrade što će zasigurno povući veću platu,a ko je taj koji bi reskirao ne daj Bože povredu.Ima tu i drugih stvari zašto u opšte Jokić ne bi trebao da igra za reprezentaciju sada.I ako je velika čast igrati za Srbiju .Jokića jednostavno ne znamo da uklopimo u ekipu ili obratno.To znači da njegovi kvaliteti ne mogu u potpunosti da se iskažu.međutim to nije zbog toga da su ostali loši,naprotiv,i ostali su dobri-predobri ali nema hemije i uigranosti .Pa zbog povećane nade u čudesnog Jokića ali nedovoljno ukomponovane reprezentacije dolazi do pehova i razočarenja.Da kojim slučajem Denver ispao ranije i da nije postao MVP onda bi verovatno igrao za reprezentaciju.Reprezentacija bi imala odmornog i neopterećenog Jokića i verovatno više vremena za uigravanje i provere moda u kojem bi reprezentacija trebala da nastupi.To znači da li sve treba da se vrti oko njega ili svi podjednako ili nešto treće.Na kraju čestitam mu na sve postignuta do sada i ubuduće.

Boki

pre 2 godine

Nije valjda on u drugom stanju da nemože da igra, Srpska reprezentacija je za njega neki privinciski tim koji nije dorastao njegovoj veličini.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija