• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.10.2021

23:34

STOP ZA IRVINGA! Izbačen iz tima jer NEĆE DA SE VAKCINIŠE! Netsi nemilosrdni!

Tanjug/AP

NBA

STOP ZA IRVINGA! Izbačen iz tima jer NEĆE DA SE VAKCINIŠE! Netsi nemilosrdni!

Podeli vest

Uprava Bruklin Netsa saopštila je danas da košarkaš te ekipe Kajri Irving neće igrati sve dok ne bude mogao da nastupi u svim utakmicama u predstojećoj sezoni u NBA ligi

Netsi su naveli da Irving neće igrati ni trenirati sve dok ne bude puni član ekipe, odbacijući ideju da on igra samo u utakmicama na gostujućem terenu. Po pravilima države Njujork, profesionalni sportisti koji igraju za ekipe iz Njujorka moraju biti vakcinisani protiv korona virusa ako žele da treniraju i igraju na javnim mestima.

Generalni menadžer Netsa Šon Marks rekao je, ne pominjući status vakcinacije, da je Irving doneo odluku koja ga sprečava da bude sa ekipom.

Foto: USA Today

 



- Njegov izbor trenutno ograničava njegovu sposobnost da bude stalni član ekipe, a mi nećemo dozvoliti nijednom članu tima da bude na raspolaganju pola radnog vremena- naveo je on.

Irving čak nije mogao ni da trenira sa ekipom do petka, kada su gradske vlasti obavestile klub da se trenažna hala smatra privatnim mestom. On je u subotu trenirao na otvorenom sa ekipom, a zatim i u nedelju, ali nije igrao egzibicionu utakmicu protiv Filadelfije u ponedeljak.

NBA igrači nisu obavezni da prime vakcinu protiv korona virusa, ali će imati mnogobrojna testiranja i ograničenja oko boravka sa ekipom. Liga je nedavno saopštila da igrači neće biti plaćeni za utakmice koje propuste jer nemaju pravo igranja. Irving nije rekao da nije vakcinisan i tražio je da se poštuje njegova privatnost tokom onlajn konferencije za medije 27. septembra. Njegovi saigrači naveli su da poštuju njegov izbor.

Bruklin se smatra jednim od favorita za šampionsku titulu sa Irvingom, Kevinom Durentom i Džejmsom Hardenom u ekipi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija