• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2021

07:36

ŠTA SE DESILO? Bogdanović se pošteno ispromašivao, Oklahoma od minus 26 do pobede nad Lejkersima! /VIDEO/

Tanjug/AP

NBA

ŠTA SE DESILO? Bogdanović se pošteno ispromašivao, Oklahoma od minus 26 do pobede nad Lejkersima! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Atlante pobedili su Nju Orleans rezultatom 102:99

Srpski bek Bogdan Bogdanović imao je značajan učinak u trijumfu. Ubacio je 12 poena, ali se propisno ispromašivao, pošto je imao procenat šuta za 2 i 3 poena oko 33 odsto. Bogdan je iz igre šutirao 12-4, a za tri poena je imao 6-2.

Tre Jang je predvodio Hokse sa 31 poenom, Džon Kolins je dodao 16, a DeAndre Hanter 13 koševa.

Foto: Tanjug/AP

 

Lider Pelikana bio je Grejem sa 21 poenom, jedan manje imao je Ingram. 

Hoksima sada sledi gostovanje Vašingtonu, koji ima identičan učinak, 3-1 na startu sezone.

 

Vizardsi su pobedili  Boston uz 25 poena i 11 skokova Herela, Dinvidi je dodao 22 poena, a eni Avdija je iskoristio 17 minuta za osam skokova, uz po dva skoka i asistencije.

Nastavlja se agonija Lejkersa, poraženi su od Oklahome 123:115. Lejkersi su posle prve četvrtine imali prednost 41:19, imali su i 26 poena više, ali je Tander uzvratio u trećem periodu sa serijom 41:23, preokrenuo rezultati trijumfovao.

Srpski centar Aleksej Pokuševski igrao je samo 7 minuta bez učinka. Rasel Vestbruk, bivša zvezda Tandera, imao je još jedan tripl-dabl - 20 poena, 14 skokova i 13 asistencija za 185. tripl-dabl u karijeri. Entoni Dejvis je postigao 30 poena za Lejkerse. 

Gildžes-Aleksander bio je lider Tandera sa 27 poena i devet skokova uz pet asistencija, Bejzli je dodao 20 poena uz šest skokova.

 

 

Aktuelni šampion Milvoki poražen je od  Minesote - 108:113. 

Janis Adetokumbo je praktično igrao sam, meč je završio sa 40 poena, 16 skokova i sedam asistencija. Drugi najbolji strelac ekipe bio je Kris Midlton sa 16 poena, dok je 13 dodao Grejson Alen.

Kod Minesote se izdvojio trio koji ozbiljno preti da napravi pometnju u NBA ligi. Danđelo Rasel je šampionu ubacio 29 poena, dok su Karl Entoni Tauns i Entoni Edvards dodali po 25. 

 Majami je kao gost slavio u Bruklinu - 106:93. Opet nije bilo Kajrija Irvinga, koji je zbog odbijanja da se vakciniše odstranjen iz ekipe. 

Pobednički sastav je sa 24 poena i devet skokova predvodio Bem Adebajo, dok je Džimi Batler flertovao sa tripl-dablom - 17 poena, 14 skokova i 7 asistencija). Pi Džej Taker je dodao 15 poena, Tajler Hiro jedan manje.

Kod Netsa je Kevin Durent bio najbolji sa 25 poena i 11 asistencija, dok je Džo Heris dodao 15.  Džejms Harden je imao 14 poena.

NBA LIGA, REZULTATI

Orlando - Šarlot 111:120

Boston - Vašington 107:116

Majami - Bruklin  93:106

Toronto - Indijana 118:100

Nju Orleans - Atlanta 99:102

Milvoki - Minesota 108:113

Oklahoma - LA Lejkers 123:115

Finiks - Sakramento 107:110

Portland - Memfis 116:96

LA Klipers - Klivlend 79:92


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i  BiH! (VIDEO)
Live TV

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i BiH! (VIDEO)

Već mnogo decenija nad srpskim narodom sprovode se zločini. Ipak, u Međunarodnoj zajednici, Srbi su predstavljeni kao zločinci i jednin krivci za ratove na Blakanu. Srpske žrtve se unižavaju, dok se veličaju hrvatski i muslimanski zločinci. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona.

06.05.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija