• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2021

13:39

SREĆAN SAM ČOVEK ŠTO IMAM JOKIĆA! Trener Denvera nikad iskreniji!

NBA

SREĆAN SAM ČOVEK ŠTO IMAM JOKIĆA! Trener Denvera nikad iskreniji!

Podeli vest

Svet se divi srpskom asu Nikoli Jokići, a košarkaši Denvera pobedili su posle produžetaka na gostovanju ekipu Nju Orleansa, 120:114 nošeni sjajnim Srbinom

Fenomenalni Nikola Jokić je imao sjajno veče sa 39 poena i po 11 skokova i asistencija, a trener Majkl Meloun je bio nije krio zadovoljstvo zbog još jedne izvanredne partije Srbina!

MVP Nba lige je 11 poena postigao u produžetku, a Meloun je posle meča otvorio dušu kada je on u pitanju!

Foto: Tanjug/AP

 

- Bio je jedan momenat u produžetku kada sam rekao sam sebi, ' koliko si srećan što imaš MVP-a u tesnoj utakmici na strani, na kog možeš da se osloniš i znaš da će nešto dobro da se desi- rekao je Meloun.

Ne kirije da je očekivao da će meč biti završen pre produžetaka.

- Mislim da smo svi očekivali da taj poslednji šut uđe, zbog svega što je Nikola do tada uradio! On vas neće nadmašiti u brziini ili nadskočiti. On će vas pobediti veštinom, mudrošću i on to radi zaista metodično. On je jedan od boljih igrača koji rešavaju mečeve u NBA u poslednjih pet godina i večeras smo videli mnogo takvih primera- zaključio je trener Nagetsa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija