• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2021

07:58

NOVA FRKA ZBOG JOKIĆA! Posvađali su se zbog Srbina! Pljuvao je Nikolu, pa ućutkan! /VIDEO/

Tanjug/AP

NBA

NOVA FRKA ZBOG JOKIĆA! Posvađali su se zbog Srbina! Pljuvao je Nikolu, pa ućutkan! /VIDEO/

Podeli vest

Nikola Jokić prethodne sezone zasluženo je bio MVP NBA lige, mada nije malo onih koji su mislili da je nagrada trebalo da pripadne Embidu, centru Filadelfije

I ove sezone se ponovo pominje Jokić, kada se radi o nagradi za najkorisnijeg igrača, naravno Kar, Durent... 

Ali, jedan od najpoznatijih televizijski NBA novinar Skip Bejlis,vporučio da je Embid bolji igrač od Jokića.

- Niko nije ni blizu Džoelu Embidu, samo kada je zdrav. Nije uvek sve u redu sa njim, nije uvek zdrav i nije uvek srećan i kada to nije, onda nema ništa od njega. Kada je zdrav i srećan, kada je u punoj snazi i kada kaže dajte mi loptu i sklonite se, Jokić ne može da mu priđe. Ovaj čovek je neverovatan, previše je dobar -  kazao je Bejlis i dodao:

Foto: Tanjug/AP

 

- Može da ode na liniju za slobodna bacanja kada god poželi. Niko ne pogađa bacanja kao on.

Potom je došlo do nove rasprave u studiju, između Šenona Šarpa i Skipa Bejlisa. Nikola Jokić je bio razlog. Šarp smatra da je Jokić bolji izvođač slobodnih bacanja, a Bejlis tvrdi da to nije tačno, pošto Embid inače izvodi skoro dva više po utakmici.

- Jokić ima više skokova, više asistencija, više poena i to sve bez Džamala Mareja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija