• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.12.2021

07:49

MAGIČNI JOKIĆ UŠAO U ISTORIJU DENVERA! Odigrao najslabiju partiju sezone, ali je i to bilo dovoljno! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

MAGIČNI JOKIĆ UŠAO U ISTORIJU DENVERA! Odigrao najslabiju partiju sezone, ali je i to bilo dovoljno! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je svoju drugu najslabiju utakmicu ove sezone. On je u porazu Denvera od Oklahome (108:94) postigao samo 13 poena

Popularni Džoker je ovaj broj poena upisao za 25 minuta provedenih na parketu, a ubeležio je sedam skokova i tri asistencije. 

Drugi najslabiji učinak imao je u oktobru kada je protiv Dalasa ubacio 11 poena. 

Uprkos tome, Jokić je ušao u istoriju Denvera kao šesti igrač franšize koji je ubacio 9.000 ili više poena u NBA ligi. Zanimljivo, Srbin je i sa tih 13 poena bio najefikasniji u redovima Nagetsa.

 

 

Aron Gordon i Ostin Rivers su imali po 12, dok je Monte Moris imao 10. Vredi pomenuti još Fakunda Kampaca koji je dodao devet poena i šest asistencija, ali sve zajedno je to bilo premalo protiv jednog od najgorih timova lige.

Oklahoma je vodila skoro celi meč, da bi potpunu kontrolu preuzeli u trećoj deonici u kojoj je Šej Gildžers Aleksander kroz koševe i asistenmcije kreirao 14 od 28 poena svog tima.

Alekander je na kraju bio najefikasniji sa 27 poena, 12 asistencija i 11 skokova, što mu je tek drugi tripl-dabl u karijeri. Darijus Bazli je imao 17 poena i 11 skokova, Dort je dodao 15, po 14 su imali Robinson-Erl i Gidi, a Fejvors je dodao 10.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija