• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2022

08:01

SRBI SE RAZGOROPADILI! Bogdanović najefikasniji, Pokuševski fantastičan (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

SRBI SE RAZGOROPADILI! Bogdanović najefikasniji, Pokuševski fantastičan (VIDEO)

Podeli vest

Prethodne noći u NBA ligi je odigrano sedam mečeva, a na parketima širom Amerike su se našla tri srpska košarkaša - Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović i Aleksej Pokuševski

Sva trojica su imala zapažene uloge, ali niko od njih nije na kraju odneo pobedu.

Nikola Jokić je u porazu Denvera od Bostona upisao novi tripl-dabl.

Atlanta Hoksi su na svom terenu poraženi od San Antonio Sparsa rezultatom 136:121.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Bogdan Bogdanović koji je za 29 minuta u igri upisao 23 poena, pet skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte.

Sa druge strane, pobedu "mamuzama" je doneo Dežonte Marej tripl-dablom. Plej Sparsa je imao 32 poena, 15 asistencija i deset uhvaćenih lopti.

Oklahoma je u gostima izgubila od Filadelfije sa 100:87.

Aleksej Pokuševski je sa klupe započeo meč, ali je odigrao pola sata. Za to vreme je skupio 15 poena, šest skokova i po jednu asistenciju i blokadu.

Jedini efikasniji od njega u poraženom sastavu je bio Derik Fejvors sa 16 poena, dok je na drugoj strani Sikserse do trijumfa vodio Džoel Embid sa 25 poena i 19 uhvaćenih lopti.

NBA rezultati

Detroit - Šarlot 119:141

Indijana - Klivlend 113:120

Filadelfija - Oklahoma 100:87

Atlanta - San Antonio 121:136

Boston - Denver 108:102

Čikago - Minesota 134:122

Juta - Orlando 114:99


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija