• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

06:58

JOKIĆ NIJE SA OVE PLANETE! Brutalna partija, ubacio 46 poena uz tripl dabl i sam srušio Pelikanse! /VIDEO/FOTO/

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆ NIJE SA OVE PLANETE! Brutalna partija, ubacio 46 poena uz tripl dabl i sam srušio Pelikanse! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Ne može Nikola Jokić sam! Greška, ipak može, vodio je Denver do trijumfa protiv Nju Orleansa 138:130 posle produžetka

Jokić je meč završio sa 46 poena, 12 skokova i 11 asistencija. Bio je ovo njegov 17. tripl dabl u sezoni.

Posle tri četvrtine, Jokić je imao samo 16 poena, a onda se razgoropadio u četvrtoj, postigao neverovatih 23 poena i doneo trijumf Nagetsima. Nikola je na 3,2 sekunde do kraja regularnog dela utakmice pogodio oba slobodna bacanja, što je donelo njegovom timu produžetak, a zatim je pogodio i ključnu trojku u produžetku. 

Foto: Tanjug/AP

Strašna partija Nikole Jokića

Nikola je opet pokazao zašto je najozbiljniji kandidat za novu MVP titulu NBA lige. Na kraju je ostvario 17. tripl-dabl, što je rekord franšize iz Kolorada. Jokić je za 42 minuta koliko je proveo na parketu imao 46 poena, 12 skokova, 11 asistencija, četiri blokade i tri ukradene lopte. Šut iz igre je imao 72,7 odsto, za tri poena 60, a sa linije slobodnih bacanja – 91,7. Nikola je pogodio 16 od 22 šuta iz igre. 

 

Imao je Nju Orleans dvocifrenu prednost na startu četvrte četvrtine, a onda je na scenu stupio Nikola Jokić i bacio navijače Denvera u trans. Uspeo je da izbori produžetak, a onda je na minut i po pre kraja meča postigao trojku za 134:130 i najavio trijumf Nagetsa za veliko oduševljenje fanova. 

Foto: Tanjug/AP

 

Podsećamo, Nikola nije igrao protiv Hjustona zbog bolesti, ali se vratio i to u velikom stilu i jasno svima poručio da im ne padne na pamet da ga otpisuju iz trke za novu MVP titulu. 

Foto: Tanjug/AP

 

POred srpskog asa, Eron Gordon je ubacio 24 poena i imao osam skokova, dok su dvocifreni još bili Monte Moris sa 18 poena, Bonis Hiland sa 11 i Džamajkl Grin sa 10 poena.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Kog gostiju iz Nju Orleansa blistao je Brendon Ingram sa 38 poena, dok je Si Džej Mekolum ubacio 24. 

 

 

 

NBA LIGA, REZULTATI

Ponedeljak

Vašington – Indijana 133:123

Hjuston – Memfis 123:112

Oklahoma – Juta 103:116

Klivlend – Toronto 104:96

Denver – Nju Orleans 124:124 - 138:130 p.p.

Los Anđeles Klipers - Njujork 93:116

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija