• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2022

07:02

DOKTOREEEE! AMERIKANCI U NEVERICI! Dva tripl-dabla Jokića za 24 sata, niko ne može da ga zaustavi! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

DOKTOREEEE! AMERIKANCI U NEVERICI! Dva tripl-dabla Jokića za 24 sata, niko ne može da ga zaustavi! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić upisao je novi tripl-dabl i opet vodio Denver do pobede, ovog puta je srušio Golden Stejt - 131:124

Jokić je u MVP modu i niko ne može da ga zaustavi. Srušio je Golden Stejt, samo 24 sata pošto je "nokautirao" Nju Orleans.

Foto: Tanjug/AP

 

Gosti iz San Franciska nisu mogli više bez Stefa Karija, ali ni on im ne bi pomogao pored ovakvog Jokića. Srpski centar je došao do 18. tripl-dabla ove sezone. Postigao je 32 poena, imao 15 skokova i 13 asistencija. Vredi pomenuti da nije ubacio nijednu trojku, nije uopšte ni šutirao, a iz igre je pogodio 12 od 17 šuteva, a sa linije slobodnih bacanja osam od 14.

Foto: Tanjug/AP

 

Ovo je bio Nikolin 75. tripl-dabl od dolaska u NBA , deseti u dve vezane utakmice. Briljirao je naš as u duelu sa Voriorsima, šutirao, razigravao saigrače, oduševljavao potezima...

 

 

Denver je došao do devete pobede u poslednjih deset mečeva i sačuvao dve pobede. Džef Grin i Monte Moris pratili su našeg asa sa po 18 poena, Devon Rid je ubacio 17, Ostin Rivers 15, Demarkus Kazins 13...

Na drugoj strani takođe 32 poena poput Jokića ubacio je Džordan Puli, uz 7 asistencija i 3 skoka, dok je Mozes Mudi meč završio sa 30 poena. Nemanja Bjelica je za 18 minuta upisao 2 poena, 5 skokova i 5 asistencija.

 

 

 

NBA LIGA, REZULTATI

 

Detroit - Atlanta 101:101, produžecima 113:110

Filadelfija - Čikago 121:106

Majami - Hjuston 123:106

Minesota - Portland 124:81

Dalas - Juta 111:103

San Antonio - L.A. Lejkers 117:110

Denver - Golden Stejt 131:124

Sakramento - Njujork 115:131

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija