• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2022

07:06

MONSTRUOZNA PARTIJA JOKIĆA! Nova žrtva je Sakramento! Bez milosti je zatrpao koš Kingsa! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

MONSTRUOZNA PARTIJA JOKIĆA! Nova žrtva je Sakramento! Bez milosti je zatrpao koš Kingsa! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Nikola Jokić nastavlja da gazi, ovog puta žrtva je bio Sakramento, koji je poražen od Denvera rezultatom 106:100

Briljira naš centar iz noći u noć! Somborac je dominirao u pobedi protiv Kingsa rezultatom 106:100.

Teže nego što se očekivalo su Nagetsi došli do pobede, Kingsi su posebno zapretili u četvrtoj četvrtini, ali je onda Jokić sve preuzeo u svoje ruke.

Foto: Tanjug/AP

 

Jokić je za 35 minuta ubacio 38 poena uz 18 skokova i sedam asistencija, jednom ukradenom loptom i dve blokade. Protiv Kingsa se najviše posvetio šutevima unutar linije za tri poena. Gađao je 15/24 za dva, 0/2 za tri i 8/9 sa penala.  Monte Moris ga je pratio sa 20 poena i po četiri dodate lopte i skoka.

Na drugoj srani Dieron Foks je imao 32 poena, pet skokova i 10 asistencija, ali ni to nije pomoglo Kingsima. 

Denver je posle četvrtog trijumfa u nizu na petoj poziciji Zapadne konferencije.  

 

 

Prethodne noći u NBA ligi još dvojica srpskih košarkaša izlazila su na parkete. Bogdan Bogdanović je izgubio sa Atlantom od Milvokija (124:115). Nije to bila partija na koju nas je navio u poslednje vreme. Imao je devet poena (4/13), šest skokova i četiri asistencije za Houkse.

Foto: Tanjug/AP

 

Poraz je doživeo i Aleksej Pokuševski sa Oklahomom protiv Minesote (132:102), ali je odigrao solidan meč i za 16 minuta upisao 11 poena i četiri skoka.

Dalas Meveriksi su izgubili od Njujork Niksa koji su slavili sa ubedljivih 107:77. Svi osim Luke Dončića su bili katastrofalni u dresu Dalasa. Slovenac je upisao 31 poena, a na drugoj strani Džulijus Rendel je imao 26 poena.

Juta je takođe upisala ubedljiv trijumf. Džezeri su nadigrali Portland sa 123:85 a još jednu sjajnu partiju imao je Bojan Bogdanović sa 27 poena.

 

NBA LIGA, REZULTATI

Šarlot - Boston 101:115

Detroit - Čikago 108:114

Majami - Finiks 90:111

Hjuston - LA Lejkersi 139:130

Milvoki - Atlanta 124:115

Minesota - Oklahoma 132:102

Nju Orleans - Orlando 102:108

Dalas - Njujork 77:107

San Antonio - Toronto 104:119

Sakramento - Denver 100:106

Juta - Portland 123:85

LA Klipersi - Vašington 115:109

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija