• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2022

08:05

FASCINANTNO! Lebron poleteo za TV špice! Ovaj čovek ima 37 godina! (VIDEO)

printscreen

NBA

FASCINANTNO! Lebron poleteo za TV špice! Ovaj čovek ima 37 godina! (VIDEO)

Podeli vest

Lebron Džejms vodio je Los Anđeles Lejkerse do novoe pobede

Lejkersi su trijumfovali protiv Klivlend 131:120 uz sjajan tripl-dabl svog najboljeg igrača. Upisao je Lebron 28 poena, 11 skokova i 12 asistencija, ali jedno zakucavanje je sve oduševilo.

Ceo svet bruji o spektakularnom potezu Lebrona Džejmsa. Niko ne bi rekao da Lebron ima 37 godina, jer ima neverovatne atletske sposobnosti. 

To je iskusio njegov nekadašnji saigrač Kevin Lav. Nalazio se krilni centar Kavalirsa pod košem, kada je u punom naletu Lebron primio loptu. Nije ga to zaustavilo, krenuo je na dvokorak, a onda se odrazio.

Lav nije stigao ni da skoči. Lebron ga je gotovo preskočio neverovatnim skokom i zakucavanjem! 

Posle utakmice Lava se našalio na svoj račun.  

- Neću da se zaj*bavam sa mojim drugom Lebronom bar narednih 48 sati - napisao je Lav. 

Ovo zakucavanje Lebrona Džejmsa  preko Kevina Lava sigurno će biti u konkurenciji za jedan od najatraktivnijih poteza sezone.

Podsećamo, košarkaši Oklahome pretrpeli su novi poraz, od Bostona 132:123. Ali, briljirao je Aleksej Pokuševski. "Poku" je za 28 minuta postigao 19 poena, pogodio je tri trojke iz osam pokušaja, u statističke kolone uneo i šest skokova, tri asistencije i potvrdio sjajnu formu u kojoj se nalazi u poslednje vreme.

Foto: Tanjug/AP

 

Džejson Tejtum je odigrao još jednu MVP partiju, sa 36 poena bio je daleko najbolji i najefikasniji u redovima pobedničkog tima, upisao i 7 skokova i 6 asistencija, potvrdio klasu i udario pečat na četvrti vezani trijumf ekipe iz Masačusetsa, četvrti u gostima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija