• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2022

07:10

KATASTROFALNA NOĆ ZA SRBE! Bodganović bez municije, Pokuševski se ispromašivao, Bobi opet šou gledao sa klupe!

Tanjug/AP

NBA

KATASTROFALNA NOĆ ZA SRBE! Bodganović bez municije, Pokuševski se ispromašivao, Bobi opet šou gledao sa klupe!

Podeli vest

Atlanta je u noći između srede i četvrtak poražena od Detroita 122:101, a u sivilo Hoksa ukopio se i naš Bodgan Bogdanović

Bogdan Bogdanović je tri utakmice zaredom "prebacivao" 20 poena, Niksima je ubacio 32 poena, ali je bez "munucije" ostao protiv Detroita.

Srbina nije služio šut protiv Pistonsa, ubacio je samo 13 poena, i na petoj uzastopnoj utakmici stigao je do dvocifrenog poenterskog. Imao je po dva skoka i dve asistencije. Šut ga nije služio kao veče pre, pa je ubacio samo pet od 16 šuteva. Pogodio je tri trojke iz osam pokušaja, ali to je bilo malo uz slabo šutersko veče Treja Janga. On je bio malo raspoloženiji od ostalih sa 21 poenom i devet asistencija, ali daleko je to od njegovih ovosezonskih partija.

Čak osmorica košarkaša Pistonsa ostvarila su dvocifren učinak, a listu strelaca predvodio je Grent. Meč je okončao sa 21 poenom, osam skokova i četiri dodavanja za koš. Pomogao mu je Kejdu Kaningem sa 17 poena. 

Moraće  Atlanta kako stvari stoje da prođe kroz dodatne utakmice i plej-in, kako bi se domogla eliminacionih borbi sa šest najboljih ekipa iz Istočne konferencije. 

Aleksej Pokuševski je  u dresu Oklahome i igrao čak pola sata protiv Orlanda, ali je imao skroman učinak: šest poena, osam skokova i četiri asistencije, ali uz tek tri pogođena šuta iz 10 pokušaja. Nije pogodio nijednu trojku.

Srpski košarkaš Boban Marjanović ostao je na dve zabeležene partije u 2022. godini pošto nije izlazio na parket za Dalas protiv Hjustona (110:91). Džejson Kid nije pružio šansu Bobiju koji beleži najmanju minutažu od dolaska u NBA, pa je pitanje kakva je njegova sudbina uopšte u Teksasu u kome je opet delovao srećno.

U Denveru mogu da se raduju jer je Minesota, direktan takmac za šest mesto na tabeli Zapada, izgubila protiv Finiksa (116:125). Sada je skor Denvera 43-30, a "vukova" 42-32, pa je sada Malounov cilj samo tu da se održi...

NBA LIGA, REZULTATI

Četvrtak

Šarlot - Njujork 106:121

Detroit - Atlanta 122:101

Indijana - Sakramento 109:110

Boston - Juta 125:97

Memfis - Bruklin 132:120

Majami - Golden Stejt 104:118

Minesota - Finiks 116:125

Oklahoma - Orlando 118:102

Dalas - Hjuston 110:91

LA Lejkers - Filadelfija 121:126

Portland - San Antonio 96:133

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija