• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2022

08:44

FASCINANTNO! Svi se pitaju kako Jokić ovo radi!  (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

FASCINANTNO! Svi se pitaju kako Jokić ovo radi! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski as, centar Denvera, Nikola Jokić nastavlja da deli lekcije u NBA ligi

Jokić je Nagetsima obezbedio trijumf (113:107) protiv Oklahome  još jednom MVP partijom. Meč je okončao 35 poena, 12 skokova, a imao je osam asistencija, malo je nedostajalo da upiše tripl-dabl. Sa druge strane kod Oklahome Aleksej Pokuševski je uz 17 poena dodao po pet asistencija i skokova.

Naravno, Jokić je dizao navijače na noge neverovatnim potezima, pre svega ih je oduševio asistencijama. Dva poteza privukla su posebno pažnju.

Somborac je još jednom preko celog terena proigrao Gordona i opet sve ostavio u čudu! Kako ovo radi?

 

Naravno, Nikola je dodavao loptu iza leđa, bez gledanja!

Radio je Srbin šta je hteo. Oklahoma nije imala rešenje za raspoloženog Srbina. S druge strane je briljirao još jedan Srbin - Aleksej Pokuševski, ali to nije bilo dovoljno da zaustave jednog od najboljih u NBA ligi.

Na parketu je proveo 35 minuta. Imao je 17 poena, pet skokova i asistencija i dokazao da Srbina ne mora da brine za budućnost. 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

to sto radi za amerikance me ama bas nista ne interesuje za ovu Srbiju nije nista i sramota je da je dobio priznanje kada nije doprineo Srbiji nista,pored toliko D|ivnih Srpskih sportista on dobije priznanje ,Stidite se

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17