• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2022

13:03

IMAO JE RAZLOG ZA DUPLO SLAVLJE! Jokić OTKRIO šta mu je BILO VAŽNIJE od rekorda! Džoker SAOPŠTIO sjajnu VEST!

Tanjug/AP

NBA

IMAO JE RAZLOG ZA DUPLO SLAVLJE! Jokić OTKRIO šta mu je BILO VAŽNIJE od rekorda! Džoker SAOPŠTIO sjajnu VEST!

Podeli vest

Srpski centar ušao je u istoriju NBA kao prvi košarkaš koji je u regularnom delu sezone imao najmanje 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija

Najbolji igrač Denvera i prvi kandidat za osvajanje MVP titula je posle meča iskoristio priliku da se zahvali publici:

- Lep momenat. Mislim da je kul. Uvek su na mojoj strani, uvek nam donose energiju - kaže Jokić.

Foto: Tanjug/AP

 

Biće velika sramota za NBA, ako posle svega urađenog Jokić ne dobije nagradu. Međutim, i da se to desi, Džoker se preterano ne uzbuđuje zbog toga.

- Ima mnogo momaka koji odlično igraju, mnogo ekstra talentovanih igrača. Na meni je samo da ostanem na zemlji, da ne razmišljam o tome, već samo na koji način da pobedimo - kaže heroj pobede nad Memfisom, koji već poseduje MVP priznanje dobijeno prošle sezone.

Više puta od početka nove sezone, Jokić je činio čuda i postavljao rekorde.

- Jesam pobedio prošle sezone, ali ne znam da li li je ova bolja. Ako je dovoljno dobra za nagradu - super. Ali to ne možete to da kontrolišete. Ako je daju, daju je - skromno će kao i uvek Nikola.

Foto: Tanjug/AP

 

Uprkos istorijskoj večeri za njega i NBA, Srbin priznaje da ima drugi motiv da večno pamti 7. april 2022. godine.

- Moj brat je dobio ćerku. Košarka je važna, ali postoje daleko važnije stvari u životu. Jedva čekam da izađu iz porodilišta i da ih vidim - sa velikim osmehom na licu je kazao ponosni stric Jokić.

A Felipe Ajhbenger, brazilski stručnjak za snagu, kondicioni trener Nagetsa koji je najzaslužniji za Jokićevu savršenu pripremljenost, jedva je čekao da se utakmica završi kako bi uzeo od njega traku za glavu koju je srpski centar prvi i verovatno poslednji put nosio, iako je Meloun dobacio da je iznenađujuće kako mu dobro stoji.

Foto: Tanjug/AP

 

- Izgledao sam sjajno, ali neću da vam dozvolim da me dvaput vidite s trakom na glavi - našalio se Jokić i dodao:

- Felipe je odmah uzeo traku i rekao da će da je proda na Ibeju. Možemo da podelimo zaradu. Možda će da vredi mnogo.

Nije mogao da promakne medijima ni zanimljiv detalj iz svlačionice Nagetsa. Supružnici, pevačica Kijara i Rasel Vilson, vlasnik superboula sa Sihoksima, a odnedavno član Bronkosa, došli su da čestitaju Srbinu na velikom dostignuću. Džoker se zbunio kod pitanja da li i koliko zna o kojoj pevačici se radi.

- Osećam se loše. Ne pratim je, ne znam. Mislim, sreo sam ih, ali to nije moja muzika. Ne slušam američku muziku. Ako je budem slušao, kazaću vam. Rasela znam - nije skidao osmeh sa lica Nikola Jokić.

Foto: Tanjug/AP

 

Očekuje se da u sledećim utakmicama trener Meloun da "voljno" srpskom centru, kako bi ga odmorio pred iskušenja u plej-ofu. To znači da će sigurno preskočiti poslednji meč ligaškog dela sa Lejkersima, koji se igra u ponedeljak.

- On nosi ovaj tim već 80 utakmica i ne mogu tek tako da ga "izbacim". Kada sam ga izveo u poslednjoj deonici on me je pogledao u stilu "Već?“ - otkrio je Meloun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija