• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2022

06:43

NEMA JOKIĆA, NEMA POBEDE! Udariće Srbin na Srbina u plej-ofu! (VIDEO/VIDEO)

tanjug/usatoday

NBA

NEMA JOKIĆA, NEMA POBEDE! Udariće Srbin na Srbina u plej-ofu! (VIDEO/VIDEO)

Podeli vest

Denver je bez glavne karike Nikole Jokića poražen od Los Anđeles Lejkersa posle produžetka - 141:146 u poslednjem meču ligaškog dela sezone

 

Nagetsi su ostali šesti na Zapadu i igraće s Golden Stejtom u četvrtfinalu plej-ofa. U plej-ofu ćemo gledati srpski duel – Golden Stejt Nemanje Bjelice ukrstiće koplja sa Denverom Nikole Jokića. Dvadeset najboljih ekipa igraće za šampionat u naredna dva meseca. 

Bilo je već poznato koji će timovi da se nađu u plej-ofu, a trener Denvera Majk Meloun dao je predah srpskom asa Nikoli Jokića,  Eronu Gordonu, Vilu Bartonu i Monteu Morisu.

Nagetsi su tako bez četvorice najboljih košarkaša poraženi na svom parketu od Los Anđeles Lejkersa. Kod domaćina su se istakli Markus Hauard sa 25 i Brajan Forbs sa 24 poena, a kod gostiju iz Los Anđelesa Malin Monk je ubacio 41 poen.

Foto: tanjug/ap

 

Aleksej Pokuševski nije igrao za Oklahomu, koja je poražena od LA Klipersa 138:88 i završila je sezonu.  Nemanja Bjelica, koga čeka okršaj sa Nikol Jokićem u plej-ofu, igrao je 23 minuta u pobedu Voriorsa na svom terenu protiv Nju Orleansa sa 128:107. Srbin je meč završio sa četiri poena, a imao je i po sedam skokova i asistencija. Klej Tompson je briljirao sa 41 poenom, od toga sedam trojki iz 14 pokušaja.


Bogdan Bogdanović je ubacio 14 poena u pobedi Atlante u Hjustonu sa 130:114. Hoksi će u plej-inu igrati sa Šarlotom, a pobednik tog duela boriće za plej-ofa s poraženim iz meča Bruklin – Klivlend.

Foto: tanjug/ap

 

Luka Dončić koji se povredio na meču protiv San Antonija, koji je poražen od Dalasa 130:120. Kako prenose mediji u Americi povreda ne bi trebalo da bude ozbiljna, pa Slovenac biti spreman za plej-of. Dončić je bio najefikasniji košarkaš meča sa 26 poena. Boban Marjanović je za sedam minuta postigao četiri poena, imao dva skoka i asistenciju.


NBA LIGA, REZULTATI 

Ponedeljak

Memfis – Boston 110:139

Njujork – Toronto 105:94

Orlando – Majami 125:111

Filadelfija – Detroit 118:106

Minesota – Čikago 120:124

Dalas – San Antonio 130:120

Denver – Los Anđeles Lejkers 135:135 - 141:146 p. p.

Los Anđeles Klipers – Oklahoma 138:88

Nju Orleans – Golden Stejt 107:128

Finiks – Sakramento 109:116

Portland – Juta 80:111


 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17