• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

13:21

BJELICA REŠIO SRPSKI DERBI PA ZAGRMEO! Želim da OTEŽAM Nikoli Jokiću!

tanjug/usatoday

NBA

BJELICA REŠIO SRPSKI DERBI PA ZAGRMEO! Želim da OTEŽAM Nikoli Jokiću!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica vodio je Golden Stejt Voriorse do pobede u prvom meču protiv Denver Nagetsa

Plej-of NBA lige za Denver Nagetse i Golden Stejt Voriorse počeo je sinoć, a u srpskom derbiju između Nikole Jokića i Nemanje Bjelice bolji je bio košarkaš Ratnika! 

Golden Stejt je slavio u prvom meču 123:107 i tako na najbolji mogući način otvorio seriju protiv Nagetsa. Srpski košarkaš je u pobedi svog tima upisao osam poena, tri skoka i po jednu asistenciju, blokadu i ukradenu loptu! 

Budući da je bio jedan od boljih na terenu, Bjelica se nakon meča obratio novinarima i objasnio da je timska igra najzaslužnija za pobedu. 

- Mi smo pre svega jedan nesebičan tim. Momci su odlični. Mnogo znači kada igrate sa Stefom, samo njegovo prisustvo vam daje veliko samopouzdanje. Ova utakmica nije bila tako laka kao što rezultat to pokazuje. Pred nama je druga utakmica u ovoj seriji koja je možda najvažnija i mi moramo da se pripremimo za to - rekao je Bjelica. 

Foto: Tanjug/AP

Bjelica u duelu sa Hajlendom

Pitali su srpskog košarkaša o saradnji sa Stivom Kerom, a Bjelica je imao samo reči hvale za sjajnog američkog stručnjaka. 

- Nikada nisam imao trenera kao što je Stiv. On je pre svega jedna odlična osoba, jedan odličan trener. Daje vam veliko samopouzdanje. Ako vas trener tretira kao ljudsko biće i veruje u vas onda je to ogromna stvar i ja imam veliko poštovanje za njega - jasan je Bjelica. 

Za kraj, srpski košarkaš je progovorio i o duelima sa Nikolom Jokićem kog je danas čuvao. 

- Pokušavaću i dalje da mu otežam da poentira što je više moguće, kao što sam i do sada radio ali on je MVP lige i mnogo je teško igrati protiv njega - podvukao je srpski košarkaš. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija